Balkonet sütyen ne demek?

İçindekiler:

  1. Balkonet sütyen ne demek?
  2. Demi sütyen ne demek?
  3. NBB sütyen ne demek?
  4. Crop sütyen ne demek?
  5. Balkonet sütyen kimlere uygun?
  6. Hangi sütyen küçük gösterir?
  7. Daylift sütyen nedir?
  8. T shirt sütyen ne demek?
  9. Lifting sütyen ne demek?
  10. Balcony sütyen nedir?
  11. Crop altına ne giyilir?
  12. Doğru sütyen seçimi nasıl olur?
  13. Toparlayıcı sütyen memeyi küçültür mü?
  14. Push up sütyen ne işe yarar?
  15. Kulaksız sütyen nedir?

Balkonet sütyen ne demek?

Yarım cup sütyenlerin kesimiyle aynı olan balkonet sütyen modelleri, göğsün yarısını ortaya çıkaracak şekilde tasarlanmıştır. Alt kısımda göğüsleri merkeze doğru değil de yukarı doğru iten bir yapısı vardır. Özellikle orta boy göğüslü kadınlar için destekleyici ve ideal bir seçenektir.

Demi sütyen ne demek?

Demi Sütyen Bunlar, daha az kaplama ve daha küçük kap boyutuyla düşük kesimdir. Bu, banttan ve balenli telden destek sağlar ve doğru boyutu seçmeyi iki kat daha önemli hale getirir. Bu aynı zamanda tüm vücut ve göğüs tipleri için geçerli olmadığı anlamına gelir.

NBB sütyen ne demek?

NBB sütyen toparlayıcı ürünleri, daha çok büyük ya da sarkmış göğüsler için tercih edilmekte olup göğüsleri toparlayarak hem giysinin içinde daha dik görünmesini hem de gün içinde göğüslerin toparlanmasını sağlamaktadır.

Crop sütyen ne demek?

Kopça kısımlarını çıkartıp, yer değiştirebildiğiniz ve farklı biçimlerde takılabilen bu sütyen modeli, her kıyafet ile giyilebilecek şekilde özel olarak tasarlanıyor. Bu sütyenleri, ister straplez bir bluzla isterseniz de bir gece elbisesinin içine rahatlıkla giyebilirsiniz.

Balkonet sütyen kimlere uygun?

Balkonet sütyenler, göğüslerin üst yarısını açıkta bırakan ve dış omuzlara doğru konumlandırılmış geniş aralıklı askılara sahip sütyenlerdir. Birçok sütyenin özelliğini barındıran balkonetler, hem küçük hem de büyük göğüslü kadınların kullanımı için uygundur.

Hangi sütyen küçük gösterir?

Göğüsleri küçük gösteren sütyenler, toparlayıcı sütyenlerdir. Göğüslerinizi tamamen saran toparlayıcı sütyenler, yalnızca daha küçük göstermez, aynı zamanda daha dik gösterir. Minimizer sütyen alırken, kaliteli bir markadan, iyi tasarlanmış bir model almanız mümkün.

Daylift sütyen nedir?

Göğüslere şekil vererek doğal bir görünüm kazandırır. Günlük kullanım için uygundur. Kaplı , balenli ve dolgusuzdur. Askıları çıkarılabilir.

T shirt sütyen ne demek?

Havalar ısındığında giyilen tişörtlerin altına en çok tercih edilen modeller, t-shirt sütyen modelleridir. ... Tişört sütyenleri, isminden de anlaşılabildiği gibi yaz aylarında giyilen ince tişörtlerin ve gömleklerin altına giyilir. Böylece herhangi bir sütyen izi meydana gelmez.

Lifting sütyen ne demek?

Her kadının dolabında dolgulu ya da dolgusuz bir tişört sütyen mutlaka vardır. ... Lifting sütyen: Göğüsleri alt kısmından destekleyip kaldıran sütyen modeli. Push-up sütyenlerle arasında ufak bir fark var. Push up sütyenler daha dolgun görünüm verirken, lifting sütyenler göğüs kütlenizi daha iyi göstermeyi hedefler.

Balcony sütyen nedir?

Sonuç: Balkonet sütyenler, göğüslerin üst yarısını açıkta bırakan ve dış omuzlara doğru konumlandırılmış geniş aralıklı askılara sahip sütyenlerdir.

Crop altına ne giyilir?

CROP TOP NASIL GİYİLİR? Crop top parçaları kombinlenirken, en çok tercih edilen yüksel bel bir jean pantolonla yapılan kombindir. Crop toplar için yalnızca bluz değil t-shirt ve sweatshirt modeller de mevcuttur.

Doğru sütyen seçimi nasıl olur?

Göğüs ölçüsünün 2 adım ile belirleneceğini ifade eden Pınar Göktürk, “Sütyen seçerken öncelikle beden ölçüsü doğru bir şekilde hesaplanmalıdır. Bunun için mezurayı göğsünüzün altından göğüs kafesinize sıkıca dolamanız gerekiyor. Ulaştığımız değer bize 75,80 gibi beden ölçümüzü veriyor.

Toparlayıcı sütyen memeyi küçültür mü?

Sütyen kullanımının meme küçültme etkisi bulunmuyor ancak operasyon sonrası özel sütyenlerin kullanımı hekimler tarafından tavsiye ediliyor. Sonuç olarak sütyen kullanımı; göğüs küçültme, dikleştirme ya da belirli bir kalıba getirme gibi etkileri öngörülmüyor.

Push up sütyen ne işe yarar?

Göğüsleri büyük göstermek için en az maliyetli ve en pratik yöntemlerden biri Push Up sütyen kullanmaktır. ... Sütyenin alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle dolgulu, destekli yada push up sütyen olarak da bilinir.

Kulaksız sütyen nedir?

Kulaklı boş kap tek sütyen günlük kullanım için mükemmel bir üründür. Sütyende bulunan balen göğüsü desteklerken daha dik ve daha güzel görünmesini sağlar. Yumuşak askılarıyla size rahat bir kullanım konforu sunar.