Berkcan ve Beyza ayrıldı mı?

İçindekiler:

  1. Berkcan ve Beyza ayrıldı mı?
  2. Berkcan güven hangi üniversiteden mezun?
  3. Şahide türe kaç yaşında oldu?
  4. Berkcan Güven hangi ülkede yaşıyor?
  5. Şahide Türe hastalığı nedir?
  6. Berkcan Güven nerede yaşıyor?

Berkcan ve Beyza ayrıldı mı?

Glory Magazines on Instagram: “Berkcan Güven, sevgilisi Beyza ile ilişkisini bitirdiğini açıkladı. (K)”

Berkcan güven hangi üniversiteden mezun?

Bahçeşehir Üniversitesi Berkcan Güven/Üniversite

Şahide türe kaç yaşında oldu?

Anneanne & torun YouTuber oldular: Şahide Türe Kendine has tarzıyla sosyal medya aleminin en komik ve enteresan karakterlerinden birine dönüşen 91 yaşındaki Türe'nin YouTube macerası ise çok sevdiği torunu Berkcan'ın YouTube'a girişi ile olmuş.

Berkcan Güven hangi ülkede yaşıyor?

Berkcan Güven, 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İsmini BEGE olarak kısaltan Güven, Vine ile yakaladığı ünü YouTube'a taşıdı. Berkcan Güven hem videolarının hem de Vine'larının çok büyük bir kısmında ailesi de yer alıyor. Kardeşi Baran ve anneannesiyle çektiği videolardan pek çoğuna yorum ve beğeni yağıyor.

Şahide Türe hastalığı nedir?

Tourette sendromu, kuısa aralıklarla meydana gelen sesli olarak ortaya çıkan bir tik hastalığıdır. bu tikler meydana gelirken kontrolsüz bir şekilde meydana gelir ve kişi tiklerini aynı zamanda çıkardığı sesi kontrol edemez.

Berkcan Güven nerede yaşıyor?

Kardeşi Baran ve anneannesiyle çektiği videolardan pek çoğu sosyal medya efsaneleri arasına girdi. Şu anda Işık Üniversitesi'nde Grafik Tasarım okuyan Berkcan Güven, yaptığı iş ile doğrudan bağlantılı bir bilgi bölüm okuyor.