GG oldu ne demek Instagram?

İçindekiler:

  1. GG oldu ne demek Instagram?
  2. GG olmak anlamı nedir?
  3. Best GG ne demek?
  4. Internet dilinde GG ne demek?
  5. CC olmak ne demek?
  6. GG ne demek üniversite?
  7. Oyunlarda SJ ne demek?
  8. CS de GG ne demek?
  9. BG kısaltması ne demek?
  10. CC kısaltması ne demek?
  11. CC alıcı ne demek?

GG oldu ne demek Instagram?

Gerçek anlamı "iyi oyun" olan GG kısaltması sosyal medya üzerinde "bitti gitti" , "kötü oldu" gibi terimler yerine kullanılabiliyor. Örneğin bir köpeğin başına kötü bir şey geldiğinde videonun altına "Köpek GG" gibi ifadeler yazılabiliyor. Anlam genişliğine uğrayan GG kısaltması farklı anlamlarda da kullanılmaktadır.

GG olmak anlamı nedir?

Good Game, İyi oyun anlamına gelir. GG kelimesinin anlamı da iyi oyun, güzel oyun demektir. Oyunun chat kısmına yazılan GG, o oyunun beğenildiği ve oynayan kişinin oyundan zevk aldığı anlamına gelir.

Best GG ne demek?

Türkçesi iyi oyun ve iyi oyuncu anlamına gelmektedir. Bu sebeple oyunlarda sıklıkla GG ifadesi geçmektedir.

Internet dilinde GG ne demek?

Good Game şeklinde açılımı olan ve Türkçe ile iyi oyun- güzel oyun anlamına gelen GG kısaltması oyunlarda çokça kullanılmaktadır. Kelime anlamı, tam şekilde budur.

CC olmak ne demek?

Maillerde kullanılan CC'nin açılımı Carbon Copy'dir ve Türkçe'ya karbon kopyası olarak çevrilebilir. Mail atarken bir kişiyi CC'ye koymak iş hayatında en çok kullanılan tabirlerden biridir. Mailde CC'ye konulan kişi genellikle o işten sorumlu kişiler olur.

GG ne demek üniversite?

(GG) notu, tez çalışmalarını başarıyla tamamlayan öğrencilere verilir. (GG) notu ayrıca, kredisiz olarak alınan ve başarılı olunan derslere verilir.

Oyunlarda SJ ne demek?

Komik olmayan paylaşımlara gülme taklidi yapmak demek.

CS de GG ne demek?

GG: Eğer herhangi bir oyun oynadıysanız ve GG sözü ile karşılaşmadıysanız siz çok farklı bir şey yapıyor olabilirsiniz. İyi oyunlar anlamına gelen ve hemen hemen her oyunda kullanılan, bunun dışında pek çok anlamda da kullanılabilmiş bir söz.

BG kısaltması ne demek?

BG: Beygir gücü teriminin kısa yazımı. BG: İngilizce'de 'background' (arka plan) kelimesinin kısaltması.

CC kısaltması ne demek?

Cc Tanımı: Cc kelimesinin kullanıldığı bir diğer kısaltmanın açıklaması da (Carbon Copy) karbon kopyadır. Karbon kopya da E-posta uygulamasında kullanılır.

CC alıcı ne demek?

CC (Carbon Cop): Bilgi anlamına gelmektedir. Bu alana yazdığınız mail adresleri direkt alıcı değildir, fakat mail olduğu gibi bu kişilere de gönderilir. ... “CC” alanına yazdığınız mailleri “To” alanındaki kişiler de görür. “BCC”, Gizli Karbon Kopya olarak adlandırılır.