Kargo şirketleri saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

İçindekiler:

  1. Kargo şirketleri saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
  2. Yurtiçi Kargo dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir?
  3. Hepsiburada dan sipariş kaç günde gelir?
  4. Trendyol dan sipariş kaç güne gelir?
  5. Kargo saat kaç arası gelir?
  6. Yurtiçi Kargo geldi ama alamadım ne yapmalıyım?
  7. MNG kargo kaç günde gider?

Kargo şirketleri saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

Belirli bir firmaya bağlı olan kuryeler normal mesai saatlerinde 08:30 – 17:30 a kadar dağıtım yapabilmektedir. Girişimci kuryeler ise herhangi bir şirkette çalışmadıkları. Aynı zamanda şahıs şirketleri üzerinden çalıştıkları için mesai saatleri biraz daha esnek olabiliyor.

Yurtiçi Kargo dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir?

Kargonuzun dağıtıma çıktıysa büyük ihtimalle gün içinde elinize ulaşacak demektir. Bazı aksilikler olması durumunda dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir? sorusunun cevabı değişebilir. Firmadan kaynaklı yoğunluk gibi bir aksaklık çıkarsa kargonuz ertesi gün dağıtılmak üzere şubeye geri getirilir.

Hepsiburada dan sipariş kaç günde gelir?

Evet. Satıcısı Hepsiburada olan ürünlerde 17.00'ye kadar, diğer satıcılarımızdan ise 12.00'ye kadar verilen siparişler 1-2 iş günü içinde teslim edilir.

Trendyol dan sipariş kaç güne gelir?

Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde “Siparişlerim“ sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe “24 saatte kargoda” yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.

Kargo saat kaç arası gelir?

Yurtiçi kargo hafta içi: 08.30-18.00 saatleri arasında çalışıyor. Cumartesi günleri 09.00-16.00 saatleri arasında çalışıyor. Doğu illerinde: 08.30.18.00 saatleri arasında çalışıyor. Cumartesi ise bölgeye göre değişkenlik gösteriyor.

Yurtiçi Kargo geldi ama alamadım ne yapmalıyım?

Kargonuzun adresinizden alınmasını istiyorsanız 10.30'a kadar 444 99 99 Alo Yurtiçi Kargo'yu arayarak bildirebilir ya da 11.00'e kadar şubelerimize haber verebilirsiniz. Kargo görevlimiz adresinize gelecek, yetkili belgesini gösterip "Ambar Tesellüm" fişi vererek kargonuzu teslim alacaktır.

MNG kargo kaç günde gider?

Normal şartlar dahilinde (olağan üstü haller, olumsuz hava ve ulaşım şartları, mücbir sebepler, vb. haricinde) 600 km'ye kadar mesafesi olan gönderiler il merkezlerine 1 (bir) iş günü; 600-1000 km arası mesafesi olan gönderiler 2 (iki) iş günü; 1000 km'den daha fazla mesafesi olan gönderiler ise 3 (üç) iş günü ...