Antalya kartına HES kodu nasıl yüklenir?

İçindekiler:

  1. Antalya kartına HES kodu nasıl yüklenir?
  2. Toplu ulaşım HES kodu nasıl alınır?
  3. Antalyakart HES kodu ne zamana kadar geçerli?
  4. Antalya Kart HES kodu var mı?
  5. Otobüslerde HES kodu nasıl alınır?
  6. Otobüs kartlari HES kodu nasıl alınır?
  7. HES uygulaması telefona nasıl indirilir?
  8. HES kodu nasıl alınır telefon?
  9. HES kodu iki kez alınır mı?
  10. En fazla kaç günlük HES kodu alınır?

Antalya kartına HES kodu nasıl yüklenir?

Antalya Kart'a HES kodu tanımlamasını hala yapmamış vatandaşlar için de gerekli işlemler şu şekilde:
  1. Antalyakart uygulamasını indirin. ...
  2. Bu kısımdan kayıt olarak sisteme giriş yapın. ...
  3. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra SMS kodu doğrulaması yaparak çıkan ekrana kartınızın üzerindeki numarayı yazın.
Daha fazla öğe...

Toplu ulaşım HES kodu nasıl alınır?

Telefonlarının mesaj bölümüne giriş yapan kullanıcılar HES yazıp aralarında boşluk bırakacak şekilde T.C kimlik numarasını, Türkiye Cumhuriyeti Kimliğinde bulunan seri numarasının son 4 hanesini ve kod paylaşım süresini yazıp 2023'e kısa mesaj (SMS) yollayarak kodu edinebilir.

Antalyakart HES kodu ne zamana kadar geçerli?

Antalya'da Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında daha sağlıklı toplu ulaşım için HES kodu ile Antalyakart'ın eşleştirilmesine yönelik 15 Ocak'ta dolan süre olası mağduriyetlerin yaşanmaması için 22 Ocak Cuma gününe kadar uzatıldı.

Antalya Kart HES kodu var mı?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında HES kodlu binişleri başlattı. ... Sağlık Bakanlığı'nca salgın dönemi için hazırlanan HES kodu uygulaması Antalyakart'a ve Antalya'da toplu taşıma hizmetinde kullanılan temassız kredi kartlarına entegre ediliyor.

Otobüslerde HES kodu nasıl alınır?

HES kodunu SMS ile almak için, lütfen HES, ardından TC kimlik numaranız, TC kimlik belgenizin seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresini (gün sayısı olarak) yazarak 2023'e kısa mesaj olarak gönderin. Örnek olarak şöyle yazmalısınız: "HES 12345678901 4567 10".

Otobüs kartlari HES kodu nasıl alınır?

OTOBÜS KARTINA HES KODU YÜKLEME * HES Kodu 2023'e SMS atarak alınabilmektedir. HES TC Kimlik No ve Seri No'nun son dört hanesini ve kaç günlük HES kodu istediğinizi yazıp aralara boşluk bırakarak 2023'e SMS atmanız halinde HES kodunuz SMS olarak gelecektir.

HES uygulaması telefona nasıl indirilir?

Hes Kodunu, Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden HES Kodu İşlemleri bölümüne dokunup, Yeni Kod Ekle seçeneği üzerinden süresiz veya tarih seçimi sağlayarak alabilirsiniz. 1 Play Store uygulamasına dokunun. 2 Arama bölümüne Hayat Eve Sığar yazarak, arama butonuna dokunun. 3 Yükle butonuna dokunun.

HES kodu nasıl alınır telefon?

Tuşlu telefon kullananlar telefonlarından mesajlaşma bölümüne girerek HES yazıp aralarında boşluk bırakacak şekilde T.C kimlik numarasını, Türkiye Cumhuriyeti Kimliğinde bulunan seri numarasının son 4 hanesini ve kod paylaşım süresini yazıp 2023'e kısa mesaj (SMS) yollayarak kodu edinebilir.

HES kodu iki kez alınır mı?

HES kodunuzu birden fazla kez kullanabileceğiniz gibi, kendiniz için birden fazla kod üretebilir ve isterseniz kodlarınıza süre tanımlayabilirsiniz.

En fazla kaç günlük HES kodu alınır?

HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresiz (gün sayısı olarak 365) yazılır ve 2023'e SMS atılarak alınabilinir.