Şahika Yasak Elma kim?

İçindekiler:

  1. Şahika Yasak Elma kim?
  2. Yasak Elmadaki Şahikanın sevgilisi kim?
  3. Şahika ne oldu?
  4. Yasak Elma Mahmut Şahikayı öldürdü mü?
  5. Yasak Elma Yıldız kiminle sevgili?
  6. Şahika kiminle sevgili?
  7. Şahika artist kimdir?
  8. Yasak Elma Mahmut nasıl öldü?
  9. Yasak elmadan Mahmut neden ayrıldı?
  10. Yasak Elma yeni sezon hangi gün?
  11. Yasak Elma'nın yıldızı evli mi?
  12. Şahika rolunu kim oynuyor?
  13. Şahika hangi dizide oynayacak?

Şahika Yasak Elma kim?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın başşehri Bakü'de doğmuştur. Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. Nesrin Cavadzade Türkçe'nin dışında, Rusça, İngilizce ve Fransızca konuşuyor. Üniversiteden sonra "Yersiz Yurtsuz" adlı TV dizisinde başrol oynadı.

Yasak Elmadaki Şahikanın sevgilisi kim?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da Şahika rolünü canlandıran Azeri asıllı oyuncu Nesrin Cavadzade, bu fotoğrafı instagram hesabında paylaştı! Nesrin Cavadzade geçtiğimiz günlerde instagramda paylaştığı bu fotoğrafla, Gökhan Alkan ile aşk yaşadığını ilan etmişti.

Şahika ne oldu?

Yasak Elma dizisinin sevilen karakterlerinden Şahika geçen hafta yayınlanan bölümde öldü. Güzel oyuncunun daha önce de diziden ayrılacağı iddia edilmiş ancak ayrılmamıştı.

Yasak Elma Mahmut Şahikayı öldürdü mü?

Fox TV ekranlarının efsane dizisi Yasak Elma'da Mahmut karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Mert Altınışık, son bölümler birlikte diziye veda etti. Hasan Ali Başkan'ın talimatı ile Şahika'yı öldürmeye giden Mahmut, ava giderken avlanmış ve hayatını kaybetmişti.

Yasak Elma Yıldız kiminle sevgili?

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, yaz aylarında basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile samimi tatilde fena yakalanmış, öpüşme fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Şahika kiminle sevgili?

Birliktelik haberleri ile çok konuşulan ünlü çiftten yeni haber var. Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade sosyal medya hesabı Instagram'dan yeni bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu, sevgilisi Gökhan Alkan'ın ve kedisinin yer aldığı fotoğrafı paylaşarak esprili bir şekilde yorumladı.

Şahika artist kimdir?

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veriyor. ... Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982'de Bakü'de doğdu. Türkiye'ye 11 yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk üzerine eğitim aldı.

Yasak Elma Mahmut nasıl öldü?

Dizinin sevilen karakterlerinden Mahmut ise gündemde yer alıyor. Yeni bölümlerde olmayan Mahmut'a ne olduğu araştırılıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yasak Elma dizisinde Mahmut karakterine hayat veren Mert Altınışık senaryo gereği ölerek projeye veda ediyor.

Yasak elmadan Mahmut neden ayrıldı?

Yasak Elma dizisinde Mahmut'un, Başkan Hasan Ali'ye ihanetten vazgeçmesi ve Şahika'nın onu kullanmış olmasıyla senaryodaki yeri de bitti. Böylece Mahmut ile ilgili anlatılacak bir konu ya da detay kalmadı. Bu nedenle Mahmut, senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.

Yasak Elma yeni sezon hangi gün?

Pazartesi 20.00 - Yeni Bölüm.

Yasak Elma'nın yıldızı evli mi?

Attığı Büyük İmza İle Artık Sosyete İle Yan Yana! Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece, başarılı oyunculuğu ve özel hayatı ile gündem olmayı sürdürüyor.

Şahika rolunu kim oynuyor?

Nesrin CavadzadeYasak Elma Şahika Ekinci/Canlandıran

Şahika hangi dizide oynayacak?

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Şahika karakteri merak ediliyor. Dizide Şahika karakteri dikkat çekiyor. Yasak Elma Şahika karakterine Nesrin Cavadzade hayat veriyor.