Samsunda ekmek kaç lira?

İçindekiler:

  1. Samsunda ekmek kaç lira?
  2. Istanbulda ekmek kaç gr?
  3. 220 gr ekmek kaç lira?
  4. Halk ekmeğine zam geldi mi?

Samsunda ekmek kaç lira?

Un fiyatlarına gelen zammı gerekçe gösteren Samsun Fırıncılar Odası ekmeğe zam yaptı. Samsun'da 1,5 TL'den satılan ekmeğin fiyatı 2 TL'ye yükseltildi. Bugün ilk defa zamlı tarifeden ekmek satan fırıncılar, haberi olmayan vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

Istanbulda ekmek kaç gr?

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Ekmek, Un ve Unlu Mamuller Komitesi kentteki ekmek fiyatının resmiyete girdiğini duyurdu. İTO meclis üyelerinin yüzde 85 'evet' oyu ile “Azami Ekmek Fiyat Tarifesi, 220 gram için 2,00 TL” olarak belirlendi.

220 gr ekmek kaç lira?

Ekmeğe gizli zam yapıldığı iddiaları üzerine İTO 12 No'lu Ekmek Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Hasan Demir açıklamada bulundu. Demir, 1 Eylül itibariyle, 2 TL'den satılan 220 gram ekmeğin gramajının 270 grama fiyatının ise 2.5 TL'ye yükseltildiğini söyledi.

Halk ekmeğine zam geldi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Halk Ekmek, 1 TL'lik 250 gram ekmeğe yüzde 25 zam oranında yaptı. 1 TL'lik ekmek, 17 Temmuz'dan (yarın) itibaren 1.25 lira olarak satışa sunulacak. ... Piyasada ekmeğin fiyatı 2 TL civarında. Hâlâ Türkiye'nin en ucuz ekmeğini İBB Halk Ekmek satıyor” dedi.