Avni Yıldırım'ın boks maçı ne oldu?

İçindekiler:

  1. Avni Yıldırım'ın boks maçı ne oldu?
  2. Avni Yıldırım sıradaki maçı ne zaman?
  3. Avni Yıldırım neden maçı bıraktı?
  4. Avni Yıldırım Jack Cullen maçı ne zaman?
  5. Avni Yıldırım maçtan ne kadar aldı?
  6. Yıldırımın boks maçı ne zaman?
  7. Avni Yıldırım kaç maç yaptı?
  8. Türk boksörün maçı ne oldu?
  9. Canelo kaç yenilgisi var?
  10. Canelo kaç maç yaptı?
  11. Canelo boks maçı ne zaman?
  12. Avni ne kadar kazandı?
  13. Avni Yıldırım kaç yaşında?
  14. Şu an dünyanın en iyi boksörü kim?
  15. Canelo kaç kemeri var?
  16. Canelo hangi ülkenin?

Avni Yıldırım'ın boks maçı ne oldu?

Miami Hard Rock Stadı'nda düzenlenen organizasyonda dünya şampiyonluğu maçına çıkan Avni Yıldırım, rakibi Canelo Alvarez'e 3. raunt içinde mağlup oldu.

Avni Yıldırım sıradaki maçı ne zaman?

CANELO ALVAREZ - AVNİ YILDIRIM MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? 28 Şubat Pazar günü TSİ 03.00'te start alacak gecenin Avni ile Canelo'yu karşı karşıya getirecek ana maçının ise TSİ 06.00 civarında başlaması bekleniyor. Türk profesyonel boksu açısından büyük öneme sahip gece, S Sport Plus'tan yayımlanacak.

Avni Yıldırım neden maçı bıraktı?

Türk boksör Avni Yıldırım, WBA ve WBC süper orta sıklet kemerlerinin sahibi Canelo Alvarez ile karşılaştığı mücadelede doktor kararıyla ringden çekildi. ... Forbes'un en çok kazanan sporcular listesinde 30. sırada yer alan 'Canelo' Saul Alvarez ise, WBA kemerini koruyup maç sonrası servetine 36 milyon Dolar eklemiş oldu.

Avni Yıldırım Jack Cullen maçı ne zaman?

İnternet üzerinden spor yayıncılığı yapan DAZN ile sözleşmesi bulunan Avni Yıldırım (21-3-0), İngiliz boksör Jack Cullen (19-2-1) ile 31 Temmuz gününde İngiltere'de karşılaşacağı açıklandı.

Avni Yıldırım maçtan ne kadar aldı?

Meksikalıya yenilen Türk boksör Avni Yıldırım, unvanı kaçırdı, 1 milyon doları kazandı

Yıldırımın boks maçı ne zaman?

Tüm Türkiye merakla Avni Yıldırım Canelo maçını bekliyor... 28 Şubat Pazar günü Türk boks tarihinin en önemli mücadelerinden birine sahne olacak. Türk boksör Avni Yıldırım ile Meksikalı 'Canelo' lakaplı Saul Alvarez, WBC- WBA Dünya Süper Orta Sıklet Unvan maçında TSİ 06.00'da karşılaşacak.

Avni Yıldırım kaç maç yaptı?

Avni Yıldırım
Kişisel bilgileri
Duruş biçimiDüz gard
Kariyeri
Toplam maç24
Galibiyet21
7 satır daha

Türk boksörün maçı ne oldu?

Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta sıklet unvan maçında Türk boksör Avni Yıldırım, "Canelo" lakaplı Meksikalı Saul Alvarez'e yenildi.

Canelo kaç yenilgisi var?

Dünyanın en iyi boksörlerinden biri olarak gösterilen 'Canelo' ise 35 milyon dolar alacak. Canelo'nun sadece 1 yenilgisi var! Canelo 57 karşılaşmanın 54'ünü kazanmayı başarırken, bunların 36 tanesinde rakiplerini nakavt ile yere serdi. Sadece 1 yenilgisi var.

Canelo kaç maç yaptı?

Tarçın lakaplı Canelo Arvalez'in Profesyonel Kariyeri Profesyonel kariyeri boyunca 58 maça çıkan Arvalez, 55 kez kazanan taraf oldu. Kazandığı 55 maçın 37'sinde rakipleri nakavt etmeyi başardı.

Canelo boks maçı ne zaman?

, Cuma 15:51 Türk Boks tarihinin en büyük gecesine geri sayım devam ediyor. Avni Yıldırım, dünyanın en yetenekli dövüşçüleri arasında gösterilen, boks efsanesi Canelo'yu yenerek Türkiye'ye dünya Şampiyonluğunu getirmek için 28 Şubat Pazar sabahı ringte olacak.

Avni ne kadar kazandı?

Avni Yıldırım, organizasyondan 1 milyon doların üzerinde kazanç elde etti. Dünyanın en iyi boksörlerinden biri olarak gösterilen Canelo ise 35 milyon dolar elde etti.

Avni Yıldırım kaç yaşında?

30 yaşında (5 Ağustos 1991) Avni Yıldırım/Yaş

Şu an dünyanın en iyi boksörü kim?

Pek çok rekoru elinde bulunduran Rocky Marciano, Rocky filmine de ilham kaynağı olmuştur. 219 maçta aldığı 185 galibiyet ile dünyanın en iyi boksörleri arasında yerini alır.

Canelo kaç kemeri var?

Canelo, dünya şampiyonluklarına sahip üç kemere sahiptir. WBA (Süper) , Halka ve çizgisel orta sıklet unvanları , ve WBA (Normal) süper orta sıklet o zamandan beri başlıklar 2018 .

Canelo hangi ülkenin?

Canelo Porto Rikolu yıldız ismi üç hakemin ortak kararı ile mağlup etti ve boşta olan WBC orta sıklet ile WBC elmas kemerinin sahibi oldu. Kemerleri elinde bulunduran Canelo artık ışıl ışıl parlıyordu.