Iliskide cenin pozisyonu nedir?

İçindekiler:

  1. Iliskide cenin pozisyonu nedir?
  2. Dört ayak pozisyonu nedir?
  3. 93 Pozisyonu nedir?
  4. 78 pozisyonu hangisi?
  5. 92 Pozisyonu nedir?
  6. Amazon pozisyonu nedir?
  7. 81 Pozisyonu nedir?
  8. Uyku pozisyonu nasıl değiştirebilirim?
  9. 57 Pozisyonu nedir?
  10. 75 Pozisyonu nedir?

Iliskide cenin pozisyonu nedir?

Cenin pozisyonu: Baş, boyun ve iç organları korumak ve yukarıdan gelebilecek tehlikeleri gözlemlemek için yan yatarak dizlerin karına çekilmiş olduğu korunma pozisyonudur. Cenin pozisyonu bulunulan yerdeki sallantı geçinceye kadar değiştirilmemelidir.

Dört ayak pozisyonu nedir?

Kilo sorunu olan kadınlara önerilen bir başka pozisyon da 'dört ayak pozisyonu' denilen diz-dirsek pozisyonudur. Bu pozisyonda kadın erkeğin önünde dizlerinin ve ellerinin üstüne çöker. Bu pozisyon, çifte cinsel ilişkinin şiddetini ve süresini denetleme olanağı sağlar.

93 Pozisyonu nedir?

Kadın merdiven basamağında diz çöker, ellerini de bir üstteki basamağa koyarak dengesini sağlar. Erkek boyuna göre birkaç basamak aşağıda durur ve dizlerini hafifçe büker. Destek olmak için de kadının belini ya da kalçasını tutar.

78 pozisyonu hangisi?

İlk olarak kadın ve erkek karşılıklı otururlar ve kadın bacaklarını erkeğin beline dolar. Penatrasyon sağlandıktan sonra erkek bir bacağını kadına dolar. Dengenin korunabilmesi için kadın kollarından erkek ise dirseğinden destek alır. Özellikle ilk denemeler için zorlu bir pozisyondur.

92 Pozisyonu nedir?

Erkek dizlerinin altına yükseltmek için yastık koyarak bir sandalyeye oturur. Kadın da bacaklarını erkeğin omzuna koyarak kucağına yerleşir, ellerini de boynuna dolar ve yukarı aşağı hareket eder. Erkek de kadını desteklemek için beline sarılır.

Amazon pozisyonu nedir?

Erkek, kadının ayaklarının yere değebileceği yükseklikte bir sandalyeye oturur. Kadın yüzü erkeğe dönük bir şekilde kucağına oturur ve ayaklarından güç alarak yukarı aşağı hareket eder.

81 Pozisyonu nedir?

Penatrasyon sağlandıktan sonra erkek doğrulur ve dizlerini kaldırır, böylece çift bacakları birbirine dolanmış halde yüzyüze gelir. Daha rahat edebilmek için her iki taraf da ellerini birbirinin bacakları altından geçirip destek alabilir.

Uyku pozisyonu nasıl değiştirebilirim?

Yapılan araştırmalara göre cenin pozisyonda sola doğru yatmak uyku esnasında organlara yapılan baskıyı azaltmak için en iyi yöntem. Bu yüzden sen de cenin pozisyonda yatmayı tercih ediyorsan sola doğru dönmelisin ve bacaklarını çok fazla kendine doğru çekmemelisin.

57 Pozisyonu nedir?

Kamasutranın en zor pozisyonlarından biri. Erkek ayakta durur. Kadın ellerinden güç alarak ayaklarını partnerine doğru kaldırır. Erkek kadının kalçasından tutarak dengede kalmasına yardımcı olur ancak kadının kol kaslarının çok güçlü olması gerekir.

75 Pozisyonu nedir?

Erkek bacaklarını uzatarak oturur, kadın da arkası dönük bir şekilde erkeğin kucağına oturur. Ardından öne doğru eğilirken bacaklarını da erkeğin iki yanından uzatır. Hızı ve derinliği kadının yukarı aşağı kayma hareketi belirler.