Ankara hafta sonu marketler kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. Ankara hafta sonu marketler kaça kadar açık?
  2. Hafta sonları marketler kaça kadar açık?
  3. Hafta sonu Bakkal kacta kapaniyor?
  4. Ankara marketler kaça kadar açık?
  5. Hafta sonu marketler kaçta kapanıyor Pazar günü?
  6. Pandemide hafta sonu marketler kaçta kapanıyor?
  7. Cumartesi yasak var mı?

Ankara hafta sonu marketler kaça kadar açık?

Pazartesi- Salı- Çarşamba- Perşembe ve Cuma günleri marketler 09.00- 20.00 arasında hizmet vermesi bekleniyor. Cumartesi- Pazar hafta sonu marketler 10.00-17.00 arasında açık olacak.

Hafta sonları marketler kaça kadar açık?

Cumartesi sokağa çıkma yasağı uygulanmayacağı için marketler 09.00-21.00 saatleri arasında açık olabilecek. Online market firmaları, hafta içi ve hafta sonu 07.00 – 24.00 saatleri arasında evlere/adrese servis şeklinde çalışabilecekler.

Hafta sonu Bakkal kacta kapaniyor?

Market ve bakkallar gibi vatandaşların mutfak ihtiyaçlarını giderecekleri iş yerleri hafta sonu sokağa çıkma yasağı günlerinde belirli saatlerde hizmet veriyor. Hafta sonu marketler 10.00'da açılıyor, saat 17.00'de kapatılıyor.

Ankara marketler kaça kadar açık?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en ...

Hafta sonu marketler kaçta kapanıyor Pazar günü?

Marketler haftanın yedi günü müşterilerine hizmet vermeyi sürdürüyor. Marketler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 09.00-21.00 saatleri arasında açık olabiliyor ancak sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günleri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Pandemide hafta sonu marketler kaçta kapanıyor?

Hafta sonu marketler kaçta kapanıyor? Günlük yaşamda en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen marketlerin çalışma saatleri pandemi nedeniyle genelge ile belirleniyor. Cumartesi sokağa çıkma yasağı uygulanmayacağı için marketler 09.00-21.00 saatleri arasında açık olabilecek.

Cumartesi yasak var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.