Süper Loto çekilişi ne zaman saat kaçta?

İçindekiler:

  1. Süper Loto çekilişi ne zaman saat kaçta?
  2. Süper sayisal loto ne zaman çekiliyor?
  3. Sayısal çekilişi ne zaman?
  4. Süper Loto kaç milyon oldu?
  5. Süper Loto haftada kaç kez çekiliyor?
  6. Süper loto kaç rakama ikramiye veriyor?

Süper Loto çekilişi ne zaman saat kaçta?

Salı, Perşembe ve Pazar günleri Süper Loto çekilişi yapılacak. Süper Loto çekilişi saat 20.00'de başlayacak. 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto'da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor.

Süper sayisal loto ne zaman çekiliyor?

Rekor ikramiyeleriyle Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekiliyor! Süper Loto kazandırıyor! Süper Loto ile haftada 3 gün kazanma şansın var! Çekilişler Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 21:30'da!

Sayısal çekilişi ne zaman?

Yeni adı Çılgın Sayısal Loto olan şans oyunu artık haftada üç gün oynanabilecek. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Çılgın Sayısal Loto'da, her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor.

Süper Loto kaç milyon oldu?

Süper Loto sonuçları belli oldu: Süper Loto büyük ikramiyesi 29 milyon lirayı aştı

Süper Loto haftada kaç kez çekiliyor?

Süper Loto'da günün şanslı numaraları ise "5-22-24-48-50-52" oldu. Milli Piyango tarafından haftada üç kez düzenlenen Süper Loto'nun 1 Nisan tarihli çekiliş sonuçları belli oldu. Süper Loto'da 1-60 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayıyı bilenler ikramiye kazanıyor.

Süper loto kaç rakama ikramiye veriyor?

Milli Piyango tarafından haftada üç kez düzenlenen Süper Loto'nun 17 Haziran tarihli çekiliş sonuçları belli oldu. Süper Loto'da 1-60 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayıyı bilenler ikramiye kazanıyor.