E devletten elektrik aboneliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. E devletten elektrik aboneliği nasıl yapılır?
  2. CK Akdeniz abonelik nasıl alınır?
  3. CLK abonelik başvurusu nasıl yapılır?
  4. CLK Akdeniz abonelik ücreti ne kadar?
  5. Elektrik abonelik iptal edince para geri gelir mi?

E devletten elektrik aboneliği nasıl yapılır?

E-DEVLET ELEKTRİK ABONELİĞİ NASIL YAPILIR? E-devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin elektrik şirketi ismini yazarak Bireysel Abonelik Başvurusu bölümüne ardından " Yeni Başvuru" kutucuğuna tıklamanız gerekiyor.

CK Akdeniz abonelik nasıl alınır?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından onaylanan perakende satış tarifeleri üzerinden hizmet alabilmek için Müşteri Hizmet Merkezlerimize (MÜHİM) gelerek veya web şubemiz üzerinden başvuruda bulunararak, sizden talep edilen bilgileri beyan etmeniz ve Perakende Satış Sözleşmesi imzalamanız yeterlidir.

CLK abonelik başvurusu nasıl yapılır?

Sisteme giriş seçeneklerinden birini seçip e-Devlet'e girin. Abonelik işleminin yapılacağı şehri seçin. Açılan sayfada size hizmet edecek firmayı seçtikten sonra “Yeni Abonelik Başvurusu ve Takibi” sekmesini seçerek yeni başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

CLK Akdeniz abonelik ücreti ne kadar?

CK Akdeniz Elektrik Abonelik Ücreti 2021
Abone Grubu (Sözleşme Gücü)Damga VergisiGüvence Bedeli
Mesken (5 kW)1,56 TL165 TL
Mesken (6 kW)1,88 TL198 TL
Mesken (9 kW)8 TL843,3 TL

Elektrik abonelik iptal edince para geri gelir mi?

Abonelik iptal edilirken borcunuz varsa bu miktar güvence bedelinden kesilerek size iade yapılacaktır. Genelde son faturanızdan sonra elektrik kapatılana kadarki kullanımlar borç olarak güvence bedelinden düşülür. Yönetmeliğe göre, sözleşme iptalinden en geç 5 iş günü sonra para iadesi yapılmalıdır.