Postaneler bugün kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. Postaneler bugün kaça kadar açık?
  2. PTT kargo pazar günü çalışıyor mu?
  3. Tam kapanma da PTT açık mı?
  4. PTT Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu?
  5. PTT Cumartesi kaça kadar açık?
  6. PTT kaçta kapanıyor Haziran 2020?
  7. Tüm Pttler açık mı?

Postaneler bugün kaça kadar açık?

PTT şubeleri, 17 günlük tam kapanma sürecinin ardından girilen kademeli normalleşme döneminde 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30'da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

PTT kargo pazar günü çalışıyor mu?

Ancak normal zamanda da olduğu gibi, PTT ve diğer kargo firmaları Pazar günü kapalı ve hizmet veremiyor. 26 Temmuz Pazartesi günü PTT ve diğer kurumlar kaldığı yerden normal mesai saatlerine devam edebilecekler. Cumartesi: Kapalı, ancak sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Tam kapanma da PTT açık mı?

Tam kapanma döneminde PTT'ler 10:00- 16:00 arasında hizmet vermeye devam edecekler. 29 Nisan -17 Mayıs tarihleri arasında devam edecek bu uygulama ile zorunlu hizmetler sürdürülmeye devam edecek. Aynı zamanda PTT çalışanları ve görevlileri de sokak kısıtlamasından muaf tutulacak.

PTT Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

PTT Cumartesi kaça kadar açık?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır. Ancak çalışma saatleri Koronavirüs vaka artışı ve vaka düşüşü ile illere göre değişebilir.

PTT kaçta kapanıyor Haziran 2020?

PTT kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Tam kapanma sürecinin ardından PTT şubeleri 08.30-17.30 saatleri arasında müşterilerine hizmet verecekler.

Tüm Pttler açık mı?

Tam kapanma sürecine göre yapılan düzenlemeler ile PTT şubeleri bu süreçte 10.00-16.00 saatleri arasında faaliyetlerine devam edecekler. Aynı zamanda PTT çalışanları ve görevlileri de sokak kısıtlamasından muaf tutulacak.