HGS icin nereyi aramalıyım?

İçindekiler:

  1. HGS icin nereyi aramalıyım?
  2. HGS Müşteri Hizmetleri Numarası 0312 nedir?
  3. HGS müşteri hizmetlerini arar mısın?
  4. HGS ile geçiş ücreti ne kadar?
  5. HGS plaka değişikliği nasıl yapılır?
  6. HGS etiketi yapıştırmadan kullanılabilir mi?
  7. Yeni araca HGS nasıl alınır?
  8. HGS geçiş ücreti ne kadar 2020?
  9. HGS devri nasıl yapılır?

HGS icin nereyi aramalıyım?

Bu tip durumlarda 0850 460 60 1 788 numaralı HGS müşteri hizmetleri ile görüşerek aklınızda geçişlerle ilgili takılan tüm soruları ifade edebilirsiniz.

HGS Müşteri Hizmetleri Numarası 0312 nedir?

İletişim Bilgileri
Adres: Şehit Teğmen Kalmaz Cad. No: 2 06050 Ulus / ANKARA
Telefon: + 50 00
Belgegeçer: + 51 44 - 45
Başvuru ve Takip Adresleri: İSTEK, ÖNERİ ve ŞİKAYET SİSTEMİNE ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ : BAŞVURU TAKİBİ İÇİN TIKLAYINIZ

HGS müşteri hizmetlerini arar mısın?

60 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. HGS hesabınızla ilgili bakiye ve geçiş bilgilerine ve HGS geçiş ihlal cezalarına, http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresli internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

HGS ile geçiş ücreti ne kadar?

PTT'nin internet sitesinde şu bilgi yer alıyor: PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 12,5 TL, kart tipi etiket bedeli ise 25 TL'dir. Müşterilerin satış esnasında etiket bedeline ek olarak bakiye de yüklemeleri gerekmektedir.

HGS plaka değişikliği nasıl yapılır?

Çünkü araç satış işlemleri sırasında HGS (Etiket) plaka değişikliği yapılmamaktadır. HGS Kart'larda ise durum farklıdır. Kredi kartı şeklindeki bu HGS Kart ile PTT Şubelerine giderek eski plakayı iptal edip, yeni aldığınız araç plakasına işletmeniz mümkündür.

HGS etiketi yapıştırmadan kullanılabilir mi?

Geçiş ücreti, gişelerde yer alan kameralarla belirlenen aracınızın plakasına bağlı HGS hesabından aynı gün içerisinde cezasız olarak tahsil edilecektir. ... Buradan etiket yapıştırmaya gerek olmadığı sonucu çıkarılabilmektedir.

Yeni araca HGS nasıl alınır?

HGS, etiket şeklindedir ve aracınızın ön camına kolayca yerleştirebilirsiniz. HGS almak için en yakın PTT şubesine gitmeniz gerekir. HGS aldıktan sonra ise PTT ya da anlaşmalı bankalar üzerinden kolayca yükleme yapabilirsiniz.

HGS geçiş ücreti ne kadar 2020?

Kuzey Çevre Otoyolu 2020 Geçiş Ücreti
1. Sınıf70 TL
2. Sınıf107 TL
3. Sınıf146 TL
4. Sınıf260 TL
2 satır daha

HGS devri nasıl yapılır?

Araç sahibi eğer HGS devir işlemi için etiketi iptal ettirmek istiyorsa bunu banka aracılığıyla gerçekleştirebilir. Bazı bankalarda aracı satışa sunmak yerine değiştirmeyi düşünen sürücüler eski HGS etiketlerini götürerek yenisi ile değiştirebilir ve içindeki bakiyeyi yeni HGS etiketine aktarabilmeleri söz konusudur.