Boks Gecesi Canlı Hangi Kanalda?

İçindekiler:

  1. Boks Gecesi Canlı Hangi Kanalda?
  2. DMAX boks gecesi saat kaçta 2021?
  3. DMAX boks gecesi saat kaçta?
  4. Yıldırım boks maçı hangi kanalda?
  5. Bilgehan Demir boks maçları hangi kanalda?
  6. DMAX Boks Gecesi ne zaman 2020?
  7. Boks Gecesi ne zaman?
  8. Avni Yıldırım maçı ne zaman saat kaçta?
  9. Canelo Billy Joe Saunders maçı ne zaman?
  10. Joshua vs USYK ne zaman?
  11. Bilgehanla boks Gecesi ne zaman?
  12. Ağır Sıklet Boks Şampiyonluk maçı ne zaman?
  13. Avni Yıldırım son maçı ne zaman?
  14. Avni Yıldırım Canelo saat kaçta?
  15. Canelo Alvarez nerelidir?
  16. Joshua macı ne oldu?
  17. Canelo maçı ne zaman?
  18. Joshua maçı ne zaman 2021?

Boks Gecesi Canlı Hangi Kanalda?

Bilgehan Demir ile Boks Gecesi artık DMAX'te! Dört büyük federasyonun (WBC, WBA, IBF ve WBO) unvan maçları canlı yayınla ve Bilgehan Demir'in heyecan dolu anlatımıyla ekranlara geliyor.

DMAX boks gecesi saat kaçta 2021?

2021 boks sezonunu çıplak el boksuyla açıyoruz! 🥊 Bilgehan Demir ile #BoksGecesi Cumartesi 23:30'ta sadece DMAX'te.

DMAX boks gecesi saat kaçta?

SAAT 22.55'TE ÇIPLAK EL BOKSU İÇİN DMAX'TE EKRAN BAŞINA twitter.com/mbilgehandemir …

Yıldırım boks maçı hangi kanalda?

Türk profesyonel boksu açısından büyük öneme sahip gece, S Sport Plus'tan yayımlanacak. Boksseverlerin büyük merakla beklediği maçı 18 bin kişi tribünden izleyecek. Yaklaşık 80 bin kişi kapasiteli Miami Hard Rock Stadı'na corona virüs salgını önlemleri kapsamında sadece 18 bin kişi alınacak.

Bilgehan Demir boks maçları hangi kanalda?

Bilgehan Demir'le Boks Gecesi - Dmax Arena programı/etkinliği, DMAX Türkiye kanal/kanallarından canlı yayınlanacak.

DMAX Boks Gecesi ne zaman 2020?

Bilgehan Demir ile Boks Gecesi | 8 Şubat 2020.

Boks Gecesi ne zaman?

Bilgehan Demir ile Boks Gecesi'nin yeni evi belli oldu. Boks Gecesi, Discovery'nin yepyeni ücretsiz kanalı DMAX'te ABD'den canlı yayınla Pazar sabahı 05:00'te başlıyor. Şampiyonların çarpışmasına sahne olacak müsabakanın tekrar yayını, Pazartesi gece 00:20'de ekrana gelecek.

Avni Yıldırım maçı ne zaman saat kaçta?

Türk boksör Avni Yıldırım ile Meksikalı 'Canelo' lakaplı Saul Alvarez, WBC- WBA Dünya Süper Orta Sıklet Unvan maçında TSİ 06.00'da karşılaşacak.

Canelo Billy Joe Saunders maçı ne zaman?

Avni Yıldırım'ı nakavt eden Canelo Alvarez'in yeni rakibi Billy Joe Saunders. , Pazartesi 22:45 Cumartesi akşamı boksörtümüz Avni Yıldırım karşısında adeta antrenman yapan ve rahat bir nakavtla maçı kazanan Meksikalı boksör Canelo Alvarez, 8 Mayıs'ta kemer mücadelesi için Billy Joe Saunders ile karşılaşacak ...

Joshua vs USYK ne zaman?

Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk/Başlangıç tarihleri

Bilgehanla boks Gecesi ne zaman?

Çıplak El Boksu Bu cumartesi 22.55'te Sadece DMAX'te...

Ağır Sıklet Boks Şampiyonluk maçı ne zaman?

Fury ile Wilder arasındaki üçüncü maçın tarihi belli oldu 15 Temmuz 2021, Perşembe 22:26 Büyük Britanyalı Tyson Fury ile ABD'li Deontay Wilder, Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet kemeri için üçüncü maçlarına 9 Ekim'de çıkacak.

Avni Yıldırım son maçı ne zaman?

Türk boksör Avni Yıldırım, WBC- WBA Dünya Süper Orta Sıklet Unvan maçında şimdiki unvan sahibi Canelo Alvarez'e meydan okuyor. Türk boks tarihi açısından büyük öneme sahip karşılaşma Florida Eyaleti'ndeki Miami Gardens'taki Hard Rock Stadyumu'nda, 28 Şubat Pazar gecesi gerçekleşecek.

Avni Yıldırım Canelo saat kaçta?

Türk boksör Avni Yıldırım ile Meksikalı 'Canelo' lakaplı Saul Alvarez, WBC- WBA Dünya Süper Orta Sıklet Unvan maçında TSİ 06.00'da karşılaşacak.

Canelo Alvarez nerelidir?

Canelo Alvarez 18 Temmuz 1990 tarihinde Meksika'da doğdu. 30 yaşındaki ünlü boksör, hafif orta sıklet , orta sıklet , süper orta sıklet ve hafif ağır sıklet klasmanlarında dünya şampiyonlukları kazandı.

Joshua macı ne oldu?

34 yaşındaki Usyk, üç hakemden de daha yüksek puan alarak (117-112, 116-112, 115-113) oybirliğiyle 12 rauntluk maçın galibi ilan edildi. 31 yaşındaki Joshua'ya ringde zor anlar yaşatan Usyk, beş büyük profesyonel boks organizasyonundan dördünün (WBA, WBO, IBF, IBO) ağır sıklet kemerlerinin sahibi oldu.

Canelo maçı ne zaman?

, Cuma 15:51 Türk Boks tarihinin en büyük gecesine geri sayım devam ediyor. Avni Yıldırım, dünyanın en yetenekli dövüşçüleri arasında gösterilen, boks efsanesi Canelo'yu yenerek Türkiye'ye dünya Şampiyonluğunu getirmek için 28 Şubat Pazar sabahı ringte olacak.

Joshua maçı ne zaman 2021?

Tyson Fury ve Anthony Joshua Suudi Arabistan'da karşılaşacak 16 Mayıs 2021, Pazar 21:59 Ağırsıklet boksun iki şampiyon İngiliz dövüşçüsü Anthony Joshua ve Tyson Fury'nin ringe çıkacakları ülke belli oldu.