TCL 10 telefon hangi ülkenin?

İçindekiler:

  1. TCL 10 telefon hangi ülkenin?
  2. TCL tv'yi kim üretiyor?
  3. TCL marka hangi ülkenin?
  4. Oppo Telefon hangi markanın yan ürünü?
  5. TCL telefon fiyatı ne kadar?
  6. TCL Türkiye fabrikası nerede?
  7. LG hangi ülkeye ait?
  8. TCL fabrika nerede?
  9. TCL 10 Plus telefon ne kadar?
  10. Blaupunkt hangi ülkenin markası?
  11. Telenova TV hangi markanın yan ürünü?

TCL 10 telefon hangi ülkenin?

Türkiye'de ilk yılını doldurmaya hazırlanan Hong Kong merkezli akıllı cihaz üreticisi TCL, 10 serisi akıllı telefon ailesini TCL 10 Plus ve TCL 10 SE ile genişletti.

TCL tv'yi kim üretiyor?

TCL HANGİ ÜLKENİN MARKASI? TCL, Arçelik ile işbirliği yaptı. TCL Türkiye'de telefon üretecek. TCL Corporation, merkezi Çin'in Guangdong eyaletinin Huizhou şehrinde olan çok uluslu bir elektronik şirketidir.

TCL marka hangi ülkenin?

Huizhou, Çin TCL Corporation/Kurulduğu yer

Oppo Telefon hangi markanın yan ürünü?

Yaptığımız araştırmalar sonucunda Oppo markasının bir Çin markası olduğunu ve 2004 senesinde kurulduğunu öğrendik. Aynı zamanda BBK'nın da kurucusu olan Duan Yongping tarafından kurulan Oppo'nun tam ismi Oppo Electronics Corp olarak geçmektedir.

TCL telefon fiyatı ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 32 TCL Cep Telefonları modeli içerisinde en ucuz TCL Cep Telefonları fiyatı 1376.43 TL iken, en yüksek TCL Cep Telefonları fiyatı 6557.03 TL olarak sitemizde yer alıyor.

TCL Türkiye fabrikası nerede?

Oppo, Xiaomi ve Vivo gibi markaların ardından TCL de ülkemizde üretime başlayan markalardan biri oldu. Arçelik ile güçlerini birleştiren firmanın tesisi, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bulunan Çerkezköy OSB'de yer alıyor.

LG hangi ülkeye ait?

LG'nin Kuruluşu ve Kısaca Tarihçesi LG 1947 yılında ilk olarak In Hwoi Koo tarafından kurulmuştur. İlk olarak Kimya Endüstrisi alanında kurulan LG şirketi daha sonra Güney Kore'de plastik sektöründe hizmet gösterdi. LG şirketi elektronik alanında da üretime başlamıştır.

TCL fabrika nerede?

Oppo, Xiaomi ve Vivo gibi markaların ardından TCL de ülkemizde üretime başlayan markalardan biri oldu. Arçelik ile güçlerini birleştiren firmanın tesisi, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bulunan Çerkezköy OSB'de yer alıyor.

TCL 10 Plus telefon ne kadar?

TCL 10 Plus 64 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
TCL 10 Plus 64 GBTCL 10 Pro 128 GB
Fiyat2.939,99 TL 5 satıcı3.655,93 TL 7 satıcı
Popülerlik2. Popüler TCL Cep Telefonu9. Popüler TCL Cep Telefonu
Ortalama Puan-2 yorum
Ekran Boyutu6.47"6.47"
54 satır daha

Blaupunkt hangi ülkenin markası?

Berlin, Almanya Blaupunkt/Kurulduğu yer

Telenova TV hangi markanın yan ürünü?

Telenova Hangi Ülkenin Markasıdır Telenova, 2018 yılında kurulan Demart Elektronik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki televizyon markasıdır.