İşten çıkma yasağı kaldırıldı mı?

İçindekiler:

  1. İşten çıkma yasağı kaldırıldı mı?
  2. İşten çıkarma yasağı 2021 bitti mi?
  3. THY işçi çıkardı mı?
  4. THY kaç kişi işten çıkardı?
  5. 1 Temmuz işten çıkarma yasağı kalktı mı?
  6. Nakdi Destek bitti mi?

İşten çıkma yasağı kaldırıldı mı?

Sadece kısa çalışma ödeneği son bulmuyor; 2020'nin nisan ayında işvereni tarafından ücretsiz izne çıkartılan, kısa çalışma ödeneğinden ve işsizlik maaşından yararlanamayanlara ödenen nakdi ücret desteği ile birlikte işverenin, çalışanı işten çıkarma yasağı ya da bir başka isimle fesih yasağı süresi de bugün itibarıyla ...

İşten çıkarma yasağı 2021 bitti mi?

"İşten Çıkarma Yasağı" olarak bilinen ve işverenin iş akdini feshini yasaklayan, 4857 sayılı İş Kanunu geçici 10. Maddesi 1. ve 2. fıkrasındaki süreler 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzatıldı.

THY işçi çıkardı mı?

THY, işçi çıkarma yasağının kalktığı gün 24 çalışanını işten çıkardı. ... “Pandemi sürecinde hem şirketimizi hem de çalışma arkadaşlarımızın istihdamını korumak amacıyla Türk Hava Yolları A.O. ve yetkili sendika arasında bir protokol imzalanmıştır.

THY kaç kişi işten çıkardı?

THY'nin yaptığına bakın, işten çıkarma yasağı bitti, 2500 kişiyi işten çıkardı

1 Temmuz işten çıkarma yasağı kalktı mı?

Koronavirüs salgınıyla beraber Nisan 2020'de başlayan işten çıkarma yasağı, kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği uygulamaları 1 Temmuz itibarıyla sona erdi.

Nakdi Destek bitti mi?

Kovid-19 salgını döneminde istihdamı korumak için 2020 yılı Mart ayında başlatılan Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği ve işten çıkarma yasağı uygulamaları 1 Temmuz 2021 itibariyle kontrollü normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte sona erdi.