Şansımı Seveyim Yaprak kim?

İçindekiler:

  1. Şansımı Seveyim Yaprak kim?
  2. Şansımı Seveyim nerede çekilmiştir?
  3. Şansımı Seveyim yazarı kimdir?
  4. Acıpayamlı Kör Hafız Kimdir?
  5. Şansımı seveyim kaç yılında çekildi?

Şansımı Seveyim Yaprak kim?

Oyuncular
OyuncuRolü
Zerrin SümerMeryem
Ümit YesinSado
Metin YıldızNizam
Zeynep Tuğçe BayatYaprak
4 satır daha

Şansımı Seveyim nerede çekilmiştir?

Şansımı Seveyim Darıca ve Beykoz semtlerinde kurulan setlerde çekildi. Filmin çekimleri toplamda 3 ay sürdü. Şansımı Seveyim göl kenarı nerede sorusunun cevabı da araştırılıyor. Filmdeki göl kenarı sahnesi de Kocaeli ilinin Darıca ilçesinde çekildi.

Şansımı Seveyim yazarı kimdir?

Cem Gelinoğlu'nun başrolde yer aldığı Şansımı Seveyim filmi hakkında detaylar haberimizde. Beyazperde de ilgiyle izlenen 2017 yapımı yerli komedi filminin yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın üstleniyor. 2017 yılı Ağustos ayında vizyona girdi. Projenin senaristliğini ise Ferhat Ergün yürüttü.

Acıpayamlı Kör Hafız Kimdir?

Denizlili 20 yaşındaki ama hafız Ahmet Sarıkaya, başarıları ve hedefleriyle herkesi şaşırtıyor. Denizli'nin Acıpayam İlçesine bağlı Yeşilyuva beldesinde dünyaya gelen ve doğuştan sadece yüzde 5 oranında görebilen 20 yaşındaki hafız Ahmet Sarıkaya'nın azmi, çalışkanlığı ve becerileri dikkat çekiyor.

Şansımı seveyim kaç yılında çekildi?

ŞANSIMI SEVEYİM FİLMİ NEREDE VE KAÇ YILINDA ÇEKİLDİ? Şansımı Seveyim filmi çekimleri 2017 yılında İstanbul'un Beykoz, ve Kocaeli'nin Darıca ilçelerinde kurulan setlerde gerçekleştirilmiştir. Filmin çekimleri 3 ay sürmüştür.