PUBG Lite geri dönecek mi?

İçindekiler:

  1. PUBG Lite geri dönecek mi?
  2. PUBG Lite bitiyor mu?
  3. PUBG Lite Türkiye Kapanıyor mu?
  4. PUBG Mobile Lite yeni güncelleme ne zaman gelecek 2021?
  5. PUBG Mobile Lite 10 sezon ne zaman bitiyor?
  6. PUBG s15 ne zaman bitiyor?
  7. PUBG Lite güncelleme gelmeyecek mı?
  8. PUBG Mobile Lite güncelleme ne zaman?
  9. PUBG Mobile mi Lite mi?
  10. PUBG Mobile Lite yeni güncelleme ne zaman?
  11. PUBG Mobile Lite yeni sezon ne zaman?
  12. PUBG Mobile Lite Ranklar ne zaman sıfırlanacak?
  13. PUBG Mobile Lite 17 sezon ne zaman bitiyor?
  14. PUBG 19 sezon ne zaman bitecek?
  15. PUBG 20 sezon ne olacak?
  16. 15 sezon ne zaman bitiyor?
  17. 15 sezon PUBG rank ne zaman bitiyor?

PUBG Lite geri dönecek mi?

PUBG LITE hizmetinin 'de sona ermesinin planlandığını üzülerek bildiririz.” ifadelerine yer verdi. Oyunun kapatılacağının haberi, oyun yayıncısının geçen Kasım ayında PUBG Lite'ın oyun içi para sistemini kaldırdıktan sonra tamamen ücretsiz oynanacağını duyurmasının ardından geldi.

PUBG Lite bitiyor mu?

"Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 'de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz. Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz."

PUBG Lite Türkiye Kapanıyor mu?

PUBGLITE Türkiye followed. PUBG LITE hizmetini kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolcuğumuz için zaman doldu. PUBG LITE hizmetini 'de sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.

PUBG Mobile Lite yeni güncelleme ne zaman gelecek 2021?

PUBG LITE hizmetini kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolcuğumuz için zaman doldu. PUBG LITE hizmetini 29 Nisan 2021'de sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.

PUBG Mobile Lite 10 sezon ne zaman bitiyor?

PUBG Mobile 11. sezon için artık geri sayımı başladı. 8 Ocak'ta sona erecek olan 10. sezonun ardından popüler Battle Royale oyunu kullanıcılarla 0.16.5 güncellemesini buluşturacak.

PUBG s15 ne zaman bitiyor?

PUBG Mobile Sezon 15'in 15 Eylül 2020'de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yeni sezona hazırlanmak için Tencent Game genellikle 2 gün sürüyor, bu nedenle PUBG Mobile Season 14'ün 13 Eylül'de bitmesi bekleniyor.

PUBG Lite güncelleme gelmeyecek mı?

PUBG LITE hizmetini kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolcuğumuz için zaman doldu. PUBG LITE hizmetini 'de sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.

PUBG Mobile Lite güncelleme ne zaman?

Beta aşamasından sonra 0.19.0 Güncellemesi oyuncular için sunulacak. Pubg Mobile Lite 0.19.0 Güncellemesinin çıkış tarihi ise sızdırılan bilgilere göre 25 – 30 Eylül tarihleri arasında oyunculara sunulacak.

PUBG Mobile mi Lite mi?

Lite sürümü adından da anlaşılacağı üzere daha hafif ve sade olarak oyuncularla buluşuyor. Bu da oyunun telefonda daha hızlı ve akıcı çalışmasını sağlıyor. PUBG Mobile ise hem Android hem de iOS cihazlardan oynanabiliyor. Ayrıca iki oyunu özel yazılımlarla bilgisayarda da oynamak mümkün.

PUBG Mobile Lite yeni güncelleme ne zaman?

Şu ana kadar üç beta sürümü oyun için geldi. Beta aşamasından sonra 0.19.0 Güncellemesi oyuncular için sunulacak. Pubg Mobile Lite 0.19.0 Güncellemesinin çıkış tarihi ise sızdırılan bilgilere göre 25 – 30 Eylül tarihleri arasında oyunculara sunulacak.

PUBG Mobile Lite yeni sezon ne zaman?

PUBG Mobile Lite 22.Sezon'un 'de başlaması bekleniyor.

PUBG Mobile Lite Ranklar ne zaman sıfırlanacak?

PUBG Mobile önceki sezonlar gibi, rank 17. sezonun başında yani 19 ocakta sıfırlanacak. Bu, bu sezon Taç veya Elmas seviyelerine ulaşsanız da, derecenizin gelecek sezonun başında düşeceği anlamına geliyor.

PUBG Mobile Lite 17 sezon ne zaman bitiyor?

PUBG Mobile 1.2 Güncelleme notlarına göre PUBG Mobile'ın 17. sezonu, 21 Mart'ta sona erecek. Oyuncular bu zamana kadar Runic Power modunun keyfini çıkarabilir, ayrıca bu sezonun ilerleyen zamanlarında Güç Zırhı da oyuna eklenecek.

PUBG 19 sezon ne zaman bitecek?

PUBG 20. sezon ne zaman? En çok indirilen oyunlardan biri olan PUBG'de 19. sezonun bitişine az kaldı. 19. sezon 17 Mayıs'ta başlamıştı. PUBG 19. sezonunun 13 Temmuz'da biteceği öngörülüyor.

PUBG 20 sezon ne olacak?

Oyuncuların heyecanla beklediği PUBG Mobile'ın 20. Sezon 14 Temmuz 2021'de nihayet çıkış yaptı. 20. Sezondan itibaren Royale Pass ve sezon sisteminin değiştirildiğini duyuran PUBG Mobile, Royale Pass sürelerinin bir ay süreceğini ve her bir ayrı sürüm için iki ayrı Royal Pass seçeneğinin oyunda yer alacağını açıkladı.

15 sezon ne zaman bitiyor?

Bu bağlamda 15. sezonun 15-16 Kasım'da bitmesi 16. sezonun ise 17-18 Kasım gibi başlaması bekleniyor.

15 sezon PUBG rank ne zaman bitiyor?

PUBG Mobile 14. sezonunun 13 Eylül'de bitmesi bekleniyor. PUBG MOBILE 15. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? PUBG Mobile 15. yeni sezonun 15 Eylül tarihinde başlaması bekleniyor. 15. sezon yaklaşık iki ay sürecek ve 'de sona erecek.