Numara taşıma mı yeni hat mı?

İçindekiler:

  1. Numara taşıma mı yeni hat mı?
  2. Hat taşımada eski hat kapanır mı?
  3. Taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır 2020?
  4. Operatör değişikliği nasıl yapılır?
  5. Vodafone faturasız numara taşıma nasıl yapılır?
  6. Hattımı başka operatöre taşıdım ne zaman açılır?
  7. Vodafone sim kart nasıl açılır?

Numara taşıma mı yeni hat mı?

Numaramı taşırken hattım kullanıma kapanır ? Numara taşıma işlemi, mevcut operatör hattının kapanması ve yeni operatörün sim kartı aktif hale getirmesi ile gerçekleşir. Abonenin eski sim kartını çıkararak yeni sim kartı takması gerekmektedir.

Hat taşımada eski hat kapanır mı?

Hayır kapanmaz. Numara taşıma işleminin sürdüğü 6 gün boyunca eski hattınız çalışır. Yani yeni hat açılana kadar eski hattan arama yapabilir, çağrı alabilirsiniz. Sadece yeni sim kartı takıp geçiş işlemini yaparken 15 dakika kadar hat kapalı kalabilir.

Taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır 2020?

* Her sene Taahhüt bitiş gününe 7-8 gün kala yeni ve uygun operatöre geçebilirsin.

Operatör değişikliği nasıl yapılır?

Numaranızı farklı bir operatöre çağrı merkezi aracılığıyla taşımak istiyorsanız taşımak istediğiniz GSM operatörün çağrı merkezini arayınız. Menüyü dinleyerek istenen işlem için gerekli rakamları tuşlayınız. Müşteri temsilcisine bağlanacaksınız. Yapmak istediğiniz işlemi söyleyiniz ve size bazı sorular sorulacaktır.

Vodafone faturasız numara taşıma nasıl yapılır?

Numara taşıma süreci nasıl işliyor? Numara taşıma işlemini yerinizden kalkmadan, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmek için, bu bağlantıya tıklayarak tarifenizi kolayca belirleyin, "Hattımı Vodafone'a Taşı" seçeneğine tıklayın, telefon numaranızı seçin ve bilgilerinizi doldurun.

Hattımı başka operatöre taşıdım ne zaman açılır?

2 gün içerisinde eski hattınız kayıtlı olduğu operatör tarafından işlemler gerçekleştirilir. Sonrasında ise 2 gün içinde gerçekleştirilen işlemler yeni operatörünüze iletilir. Numaranın taşınması sonrasında hattın kullanıma açılması süresi 24 saat ile 48 saat arasında sürmektedir.

Vodafone sim kart nasıl açılır?

1.Hattınızı aktive etmek için başvuru yaptığınız telefon numaranız ile Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak “Başvurularım” menüsüne tıklayın. 2.Ekranda çıkacak “SIM kartı aktive et” tuşuna tıklayarak, SIM kartınızın yer aldığı zarfın üzerinde yer alan barkodu taratın.