9 derece 2 kademe ne demek?

İçindekiler:

  1. 9 derece 2 kademe ne demek?
  2. Hizmetlilere memur kadrosu verilecek mi?
  3. Yardımcı hizmetler sınıfı kaldırılacak mı?
  4. 3 derece memur kaç yılda?
  5. Kadro derecesi 12 ne demek?
  6. 8 yıla bir kademe ne zaman verilir?
  7. 8 yıla 1 kademede askerlik sayılır mı?
  8. Kademe 6111 64 md 8 yıldan ne demek?
  9. Memur 1 derece ne zaman verilecek?
  10. Memura 1 derece verilecek mi?
  11. Lisans Hemşire derece kademe kaçtan başlar?

9 derece 2 kademe ne demek?

Memurların Derecesi Nasıl Yükselir? Derece solda ki rakamı ifade eder ve her derecede 3 kademe mevcuttur. Derecenin bir düşmesi (yükselme anlamı taşır) için her derecede 3 sene kalmak gerekmektedir. Yani 9/1 ile göreve başlayan memur önce 9/2 sonra ise 9/3 olacak ve daha sonra 8/1 olarak 1 derece düşecektir.

Hizmetlilere memur kadrosu verilecek mi?

Hizmetliler 1 Defaya Mahsus Sınavsız Memur Kadrosuna Geçirilmelidir. Hizmetlilerin Sınavsız Memur Olması Çalışmaları Artık Nihayete Ermelidir. Yardımcı Hizmetler Sınıfında Görev yapan Eğitim Çalışanları Memurluk Kadrosu Bekliyor.

Yardımcı hizmetler sınıfı kaldırılacak mı?

Yardımcı Hizmetler Sınıfının tümden kaldırılması ve bu sınıfta çeşitli unvanlarda görev yapan personelden; Mesleki ve teknik öğrenime sahip olanlar "Teknik Hizmetler Sınıfına", Mesleki ve teknik öğrenime sahip olmayanların ise "Genel İdare Hizmetleri Sınıfına" geçirilmesiyle, bu hizmet sınıfının varlığından kaynaklı ...

3 derece memur kaç yılda?

- 1 inci dereceli kadrolardan ek göstergesi 5300 ve daha yukarıda olanlar için en az 12 yıl, - 1 inci ve 2 nci dereceli kadrolardan ek göstergesi 5300'den az olanlar için en az 10 yıl, - 3 üncü ve 4 üncü dereceli kadrolar için en az 8 yıl, hizmetiniz olmalı. Ayrıca yükseköğrenim görmüş olmanız da şart…

Kadro derecesi 12 ne demek?

Lise dengi mesleki ya da teknik öğrenim mezunu olanlar 12 / 2 ile göreve başlıyorlar ve 3 / 2'ye kadar yükselebilmekteler. Lise mezunu olanlar 13 / 3 ile göreve başlıyorlar ve 3 / 3'e kadar yükselebilmekteler.

8 yıla bir kademe ne zaman verilir?

2010 yılında göreve başlayan memurların göreve başlama tarihi ocak ve şubat olanların kanunun yürürlüğe girdiği tarihten önce 1 yıllık hizmet süreleri dolduğu için 2010 yılı için sicil notu alanlar 2018 yılı içinde 8 yıla bir kademe uygulamasından faydalanabileceklerdir.

8 yıla 1 kademede askerlik sayılır mı?

Devlet Personel Başkanlığı konuyla ilgili görüş yayınlamıştır ve 8 yıla verilecek bir kademe ilerlemesinde askerlik, doğum gibi aylıksız izin sürelerinin dahil edilmeyeceğini belirtmiştir. Ancak aylıksız izin süresinin 8 yıllık süreyi kesintiye uğratmayacağı görülmektedir.

Kademe 6111 64 md 8 yıldan ne demek?

MADDE 64- Kademe; derece içinde, görevin önemi veya sorumluluğu artmadan, memurun aylığındaki ilerlemedir. ... Son sekiz yıl içinde herhangi bir disiplin cezası almayan memurlara, aylık derecelerinin yükseltilmesinde dikkate alınmak üzere bir kademe ilerlemesi uygulanır.

Memur 1 derece ne zaman verilecek?

1- Bir derece 15 Ocak 2016'da görevde bulunan kamu personeline verilecek. Ayrıca bu tarihten önce emekli olanlarda 1 dereceden yararlanacak. 2- Düzenleme, 1 Ocak 2016'da yürürlüğe girecek.

Memura 1 derece verilecek mi?

1-Bir derece hem çalışan memura hem de daha önce emekli olmuş memura verilecektir. 2- Bir dereceden yararlanabilmek için 15/1/2016 tarihinde memur, 3992a tabi sözleşmeli veya 926'ya tabi askeri personel olunmalıdır. ... 3- Bir derece hem kazanılmış hak aylığını hem de emekliliğe esas derece ve kademesini artıracaktır.

Lisans Hemşire derece kademe kaçtan başlar?

Lisans Hemşire 9/1 den başlar derece 1 e kadar düşebilir. Şimdi aralardaki fark bundan ibaret, bu derece kademeler her yıl bir kademe olacak şekilde normal şartlarda düşer.