Pomem sözlü mülakatlardan kaç puan almak gerekir?

İçindekiler:

  1. Pomem sözlü mülakatlardan kaç puan almak gerekir?
  2. Pomem başvuran herkes mülakata çağrılacak mı?
  3. 27 dönem pomem parkur kaç saniye?
  4. Pomem 27 Dönem parkur ne zaman?
  5. Pomem 27 Dönem mülakat ne zaman?
  6. 27 dönem pomem Fyt ne zaman?

Pomem sözlü mülakatlardan kaç puan almak gerekir?

*Kendisinden istenileni kavrama gibi kriterlere göre adayın değerlendirmesi her bir krıter için adaya 20 puan verilir 5 kriter 100 puan olarak değerlendirilir. Sözlü mülakatta adayın başarılı olabilmesi için sözlü mülakatta en az 60 puan alması gerekir.

Pomem başvuran herkes mülakata çağrılacak mı?

Anlaşıldığı gibi her başvuru yapan mülakata giremez. ... Yapılan mülakatın değerlendirmesi 100 puan üzerinden düzenlenmiştir. Mülakatta başarılı sayılabilmek için en az 70 puan almış olmak gereklidir. Bu şekilde pomem aşamaları tamamlanmış olmaktadır.

27 dönem pomem parkur kaç saniye?

Fiziki yeterlilik parkurunu 40 saniye veya daha kısa sürede tamamlayan erkek adaylar ile 42 saniye veya daha kısa sürede parkuru tamamlayan kadın adaylar 100 puan alır. 60 puan veya daha düşük bir puan yeterli değildir ve aday elenir. POMEM parkuruna katılan adayların spor kıyafet ve ayakkabı getirmeleri gerekmektedir.

Pomem 27 Dönem parkur ne zaman?

19 Ocak 2021. 27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Pomem 27 Dönem mülakat ne zaman?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 8-24 Aralık 2020 tarihleri arasında 27. Dönem POMEM başvuru işlemleri tamamlandı. Ardından 15 Şubat 2021 tarihinde 27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla başladı.

27 dönem pomem Fyt ne zaman?

FİZİKİ YETERLİLİK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK? 26 Mart 2021 tarihi ile Ön Sağlık kontrolleri tamamlandıktan sonra yapılacak olan Fiziki Yeterlilik parkuru için 1 Nisan tarihin kadar yeni sınav belgelerinin açıklanması beklenmektedir. Tahmini olarak Fiziki yeterlilik sınavları Nisan ayı içerisinde yapılacaktır.