Anestezi kpss hangi puan türü?

İçindekiler:

  1. Anestezi kpss hangi puan türü?
  2. Üniversite Staj ücretini kim öder?
  3. Üniversite zorunlu stajda ücret ödenir mi?
  4. Stajyer maaşı ödemek zorunda mı?
  5. Stajyer maaşı verilecek mi?

Anestezi kpss hangi puan türü?

3007 nitelik kodu ile Anestezi, Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olanlar, KPSSP93 puan türünde tercih yapabilmektedir.

Üniversite Staj ücretini kim öder?

Düzenleme gereğince, mesleki eğitim gören veya staj yapan öğrencilerin sözleşmede belirlenen ücreti her ayın 10'uncu gününe kadar işletmeler tarafından öğrencinin banka hesabına ödenmesi gerekiyor. İşletme tarafından ödenen devlet katkısı tutarı ise ayın 25'ine kadar işletmenin hesabına yatırılıyor.

Üniversite zorunlu stajda ücret ödenir mi?

Zorunlu stajlarda 3308 sayılı Kanunun kapsamına dahil olmayan ve mesleki olarak eğitim görmeyen öğrenciye ücret verilme zorunluluğu bulunmamaktadır. Gönüllü stajda ise normal bir çalışan olarak görülen stajyerlere en az asgari ücret tutarında ödeme yapılması gerekmektedir.

Stajyer maaşı ödemek zorunda mı?

ÜCRET ZORUNLU MU? Zorunlu staj dönemi için işletmelerde istihdam edilen stajyerlere asgari geçim indirimi hariç net asgari ücretin yüzde 30'u tutarında ücret ödenmesi gerekiyor. ... 2020 yılı stajyer maaşı en az 631,19 TL. Dolayısıyla, tüm işletmeler, staj yapan öğrencilere asgari 631,19 TL ödemek zorunda.

Stajyer maaşı verilecek mi?

Kamuda çalışan stajyerlere maaşların ödenme tarihi her ayın 15'inden sonra olmaktadır. Çünkü devlette her ayın başı 1'i değil 15'idir. Yani size her ayın maaşı ayın 15'inden diğer ayın 14'üne kadar geçen süre için ödenir. Maaş ödemesi yapılabilmesi için ayın 15'i beklenir ve hesaplama yapılır.