Tablet yardımı kimlere verilecek?

İçindekiler:

  1. Tablet yardımı kimlere verilecek?
  2. Tabletler kimlere verilecek 2020?
  3. Milli Eğitim Bakanlığı ne zaman tablet verecek?
  4. Kaç tablet dağıtıldı?
  5. Mebim öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir?

Tablet yardımı kimlere verilecek?

Milli Eğitim Bakanlığı, uzaktan eğitim için ekipman eksikliği bulunan öğrencilere ücretsiz tablet dağıtımında bulunmaya başlandı. 12 Ekim'de başlayan dağıtımda 500 bin ücretsiz tablet ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak. Ücretsiz tabletler için başvuru yapılmayacak.

Tabletler kimlere verilecek 2020?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020-2021 öğrenim yılında uzaktan eğitim ile derslerine devam eden ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin, tablet ihtiyaçlarının MEB tarafından karşılanacağını açıkladı. Bugün itibariyle, 500 bin öğrenciye ücretsiz tablet dağıtılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı ne zaman tablet verecek?

Bu noktada İl Milli Eğitim Müdürlükleri ihtiyaç sahibi öğrencileri tesbit ederek dağıtımları bizzat elden gerçekleştiriyor. TABLET DAĞITIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 100 bin tablet dağıtımı Bakan Selçuk'un da belirttiği üzere Şubat ayında başlayacak. Yine tablet dağıtımının Şubat ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Kaç tablet dağıtıldı?

Peki bugüne kadar öğrencilere kaç adet tablet dağıtıldı? Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz gün bu konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. MEB tarafından yapılan açıklamada 21 Eylül 2020 ile 22 Ocak 2020 tarihleri arasında 445.

Mebim öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir?

Oluşturulan başvurular öğretmenlere yazılı olarak iletiliyor. 147 hattı üzerinden gönderilen mesajın yeni hattı 444 0 632 nolu telefon numarasıdı. Öğretmene teşekkürler mesajı 444 0 632 aranarak gönderilecek.