Bilgisayar Programcılığı 2 nedir?

İçindekiler:

  1. Bilgisayar Programcılığı 2 nedir?
  2. Vhki ne kadar maaş alır 2020?
  3. Vhki ne kadar maaş alır 2021?
  4. VHKI nasıl bir meslek?
  5. Bilgisayar işletmeni ne kadar maaş alır?
  6. Veri hazırlama ve kontrol işletmeni olmak için hangi bölüm?
  7. Veri hazırlama ve kontrol işletmeni kaç puanla kapattı?
  8. Veri hazırlama ve kontrol işletmeni hangi puan türü?
  9. VHKI nedir nasıl olunur?

Bilgisayar Programcılığı 2 nedir?

Bilgisayar Programcılığı bir önlisans programıdır ve bölümün amacı bilgisayar programlayabilecek ve yazılım oluşturabilecek kişileri yetiştirerek sektöre kazandırmaktır.

Vhki ne kadar maaş alır 2020?

3/1 derecesindeki 15 yıl deneyimli VHKİ 2020 yılında 4 bin 450 TL civarında maaş alır. 2/3 derecesinde 20 yıl deneyimli personele 4 bin 700 TL maaş ödemesi yapılır. 1/4 derecesinde 25 yıl ve üstünde deneyime sahip personeller en az 5 bin TL maaş alır.

Vhki ne kadar maaş alır 2021?

Derece KademeKıdem YılıAylık Net Maaş
1/1215.

VHKI nasıl bir meslek?

Yeni yeni popülaritesini arttırmaya başlayan ve ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzda da sıkça gördüğümüz bir meslek var: VHKİ. Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni yani kısa adıyla Vhki kamu kurum ve kuruluşlarında 657 sayılı Devlet Memurları Kanuna tabii Genel İdare Hizmetleri (GİH) sınıfı kapsamında istihdam edilen ...

Bilgisayar işletmeni ne kadar maaş alır?

Bilgisayar İşletmeni Maaşları Ne Kadar? Bilgisayar işletmenlerinin maaşları, kıdemlerine, çocuk sayısına ve eş durumuna bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Aylık ortalama maaşları 4.

Veri hazırlama ve kontrol işletmeni olmak için hangi bölüm?

Vhki olmak için mezun olmak gereken bölüm ise lise mezunları, ön lisans mezunları ve lisans mezunları için başka olmaktadır. Buna göre: Lise mezunu olan bireylerin büro yönetimi alanından mezun olması ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı bilgisayar işletme sertifikası almak gerekiyor.

Veri hazırlama ve kontrol işletmeni kaç puanla kapattı?

Bu atama 2020 Kpss sınavları neticesinde yapılan ilk atama oldu. Kpss 2020/1 Atamaları ise 2018 Kpss sınavlarının son ataması idi. Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna lisans mezunu adaylar başvurabiliyordu. Kpss 2020/2 Tercih Sonuçlarında oluşan en yüksek puan 95.

Veri hazırlama ve kontrol işletmeni hangi puan türü?

Müracaatlar tamamlandıktan sonra, adaylar lisans mezunları için KPSSP(3) puan türü, ön lisans mezunları için KPSSP(93) puan türü ve lise mezunları için ise KPSSP(94) puan türü esas alınarak en yüksek puana sahip adaydan başlanarak tek bir liste halinde puan sıralamasına tabi tutulacaktır.

VHKI nedir nasıl olunur?

Vhki iki şekilde olunur. Birincisi, Kamu Personel Seçme Sınavına(KPSS) hazırlanan memur adayları ilk atama yoluyla, diğer yol ise kadrolu memur olarak çalışan devlet memurlarının görev yaptığı kurumda unvan değişikliği yoluyla Veri hazırlama ve kontrol işletmeni (vhki) olunabilir.