Bimcell dost 20 GB nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bimcell dost 20 GB nasıl yapılır?
  2. Katıl kazan nasıl yapılır?
  3. Turkcell hesabıma nasıl giriş yapılır?
  4. Dijital Operatör ne işe yarar?
  5. Turkcell'de dijital servis ücreti nedir?
  6. Dijital operatör Turkcell nedir?
  7. Dijital operatör GSM numarası nasıl alınır?

Bimcell dost 20 GB nasıl yapılır?

Dost XL paketi 20 GB internet,her yöne 750 dakika konuşma ve her yöne 750 mesaj haklarını içermektedir. Dost XL paketi yapmak için DOST XL yazın 4551'e gönderin.

Katıl kazan nasıl yapılır?

Nasıl Kullanırım? Cep telefonunuzdaki Turkcell Simmenü ikonuna tıklayıp, “Yarışma” kategorisi altında bulunan Katıl Kazan Servisi'ne üye olabilirsiniz. Katıl Kazan servisi; içerisinde genel kültür soruları barındıran ve kullanıcıların zamana karşı yarıştıkları eğlenceli bir wap portalıdır.

Turkcell hesabıma nasıl giriş yapılır?

Turkcell Şifrenizi "sifre" yazıp 2222'ye veya 2200'a göndererek ücretsiz olarak alabilirsiniz. Turkcell Şifreniz SMS ile tarafınıza gönderilecektir. Turkcell şifrenizi aldıktan sonra, giriş yapacağınız site ya da uygulamalarda GSM Numaranız ve Turkcell Şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Dijital Operatör ne işe yarar?

Dijital operatör, Turkcell' in geliştirdiği abonelerinin hatla ilgili bazı işlemleri yapabildiği işlem merkezi uygulamasının adı. Daha önce Turkcell hesabım olarak kullanılan uygulama yakın zamanda ad ve bazı özellikleri değiştirilerek yenilendi.

Turkcell'de dijital servis ücreti nedir?

Bazı Turkcell aboneleri faturalarında Turkcell Dijital Servis Ücreti 15.

Dijital operatör Turkcell nedir?

Dijital Operatör Uygulaması'yla kalan tutarınızı ve paketinizi görüntüleyebilir, faturanızı inceleyip ödeyebilir, size özel cihaz, uygulama ve paket tekliflerini inceleyip satın alabilir, sabit internet ve hatlarınızı ekleyip yönetebilirsiniz.

Dijital operatör GSM numarası nasıl alınır?

GSM numarası öğrenmek çok kolaydır. GSM numarasını kullanmakta olduğumuz cep telefonu üzerinden öğrenebiliriz. Cep telefonunuzdan *101# işlemini tuşladıktan sonra arama butonuna bastıktan sonra ekrana GSM numarası çıkacaktır.Ekrana çıkan GSM numarası size ait olan GSM numarasıdır.