Açıktan üniversite kaydı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Açıktan üniversite kaydı nasıl yapılır?
  2. Açıktan üniversite okumak paralı mı?
  3. Üniversite harçları dönemlik mi yıllık mı?
  4. AÖF harcı ne kadar 2021?

Açıktan üniversite kaydı nasıl yapılır?

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “ÖSYS Yeni Kayıt” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

Açıktan üniversite okumak paralı mı?

AÖF KAYIT HARÇ ÜCRETİ NE KADAR? 2020 – 2021 yılı için AÖF harç ücreti, dönemlik 330 TL olarak belirlendi. ATA AÖF harç miktarlarının lisans programları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji, İşletme için 325 TL olarak belirledi ve Sosyal Hizmetler bölümü için ödenek ücretin 900 TL olduğunu duyurdu.

Üniversite harçları dönemlik mi yıllık mı?

Üniversite Harcı Ne Kadar? Üniversite harç ücretleri her yıl değişmektedir. İkinci öğretim ve Açık Öğretim öğrencileri bu konu hakkında isyan etseler de üniversitelerin harç ücretlerinde her yıl zam yapılmaktadır. 2020- 2021 eğitim yılında AÖF harç ücretleri dönemlik 330 TL olacaktır.

AÖF harcı ne kadar 2021?

305,00 olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir. Uygulama dersi bulunan programlara kayıt yeniletecek öğrencilerin uygulama dersini aldığı ilgili dönemde dönem öğretim giderine her bir uygulama dersi için ?80.