Turkcell taahhüt süresi nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell taahhüt süresi nasıl öğrenilir?
  2. Turkcell taahhüt ne zaman bitiyor?
  3. Turkcell taahhüt cezası ne kadar?
  4. Turkcell cayma bedeli öder mi?
  5. Cayma Bedeli ne zaman Yansir?

Turkcell taahhüt süresi nasıl öğrenilir?

Telefonunuzun mesaj bölümüne girip, TARİFE yazıp, 2222'ye kısa mesaj atıp tarifeniz ve kullandığınız paketlere dair merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz. Turkcell'in resmi internet sitesine kullanıcı bilgileriniz ile girip, taahhüt sorgulamaya dair tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Turkcell taahhüt ne zaman bitiyor?

Turkcell müşterileri fatura taahhüt bitiş tarihini Turkcell müşteri hizmetleri numarası 00 arayabilir yada Turkcell mağazalarına gidebilirsiniz. Ayrıca taahhüt bitiş tarihini öğrenmek için Turkcell online işlemler menüsüne giriş yaparak tarifelerim ve faturalarım adımı takip ederek öğrenebilirler.

Turkcell taahhüt cezası ne kadar?

Turkcell Fatura Taahhüt Cayma Bedeli 2021 Yaklaşık 6 ay sonra hattınızı kapatmak isterseniz 40 x 6 = 240 TL taahhüt cayma bedeli ödersiniz. Eğer varsa hat vergileri de buna ek olarak çıkacak olan son faturanıza eklenir.

Turkcell cayma bedeli öder mi?

Evet. Cayma bedeli faturanızı sizin ödemeniz gerekmektedir. Vergiler ve yapılan kullanım miktar tutarı hariç çıkan ceza bedeli Turkcell Superonline faturalarınızdan düşülecektir.

Cayma Bedeli ne zaman Yansir?

Tüketici herhangi bir durumda taahhüt süresi dolmadan aboneliğini iptal etmek istediğinde ya da başka bir firmadan hizmet almak istediği durumlarda müşteriye cayma bedeli yansıtılacaktır.