Magnum çubukları nasıl saklanır?

İçindekiler:

  1. Magnum çubukları nasıl saklanır?
  2. Magnum Porsche kampanyası ne zamana kadar?
  3. Magnum sms nasıl gönderilir?
  4. Magnum Çekiliş ne zaman bitecek?
  5. Cornetto çekilişi ne zaman açıklanacak?

Magnum çubukları nasıl saklanır?

Magnum çekilişine katıldığınızda çekiliş sonucu açıklanana kadar şifreli çubukları tek parça halinde saklamanız gerekmektedir. Sadece şifre göndermek çekilişte hediye kazanabilmek için yeterli değildir. Şifre göndererek katıldığınız diğer tüm çekilişlerde de aynı kural geçerlidir.

Magnum Porsche kampanyası ne zamana kadar?

Magnum Porsche Çekilişi için şifre girişi, katılım koşulları, hangi Magnum ürünleri ile kaç çekiliş hakkı verilldiği ve kampanya hakkında tüm detaylar... Magnum Çekilişi 1 Nisan 2021 tarihinde başladı ve 30 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek.

Magnum sms nasıl gönderilir?

Kampanyaya dahil Magnum ürünlerinin çubuklarının üzerinde bulunan özgün katılım şifresini, ad, soyad ve adresinizi kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile göndererek, www.magnum.com.tr web sitesi ya da Magnum iPhone, Android uygulamalarında ilgili ...

Magnum Çekiliş ne zaman bitecek?

Magnum çekiliş 2020! 1 Nisan 2020 tarihinde başlayan Magnum'un bu yılki Porche kampanyası 30 Eylül itibarıyla bitti. Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte 2 kişi Porsche otomobil sahibi olacak. Peki Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

Cornetto çekilişi ne zaman açıklanacak?

Cornetto çekilişi 7 Ekim 2020 tarihinde saat 11.