Turk Telekom hattım kimin üzerine kayıtlı?

İçindekiler:

  1. Turk Telekom hattım kimin üzerine kayıtlı?
  2. E Devlet Mobil Hat Sorgulama nedir?
  3. Hat Sorgulama Nasıl Yapılır?
  4. Mobil Hat Sorgulama Sistemi Nedir?
  5. Eski kullandığım telefon numaraları nasıl öğrenirim?
  6. Vodafone Faturalı Hat kaç gün içinde açılır?
  7. Ne kadar süre kontör yüklenmezse hat kapanır?

Turk Telekom hattım kimin üzerine kayıtlı?

11855'e SMS göndererek: İsme göre arama yaparken aralarında birer boşluk bırakarak ISIM SOYADI yazarak 11855'e SMS olarak gönderebilirsiniz. KAYIT yazıp 11855'e SMS gönderdiğinizde rehbere numaranızı kaydedebilir, IPTAL yazıp gönderdiğinizde ise rehberden numaranızı çıkarabilirsiniz.

E Devlet Mobil Hat Sorgulama nedir?

E devlet mobil hat sorgulama alanında kişilerin herhangi bir bilgi girmesine gerek kalmadan direk kişi üzerine kayıtlı hatlar listelenmektedir. Bu açıdan sonuç sayfası üzerinden yapılacak inceleme ile birlikte hangi operatörde kayıtlı numaranın olduğu ya da hatların numaraları görülerek kontrol edilebilir.

Hat Sorgulama Nasıl Yapılır?

MOBİL HAT SORGULAMA İŞLEMİ e-Devlet Kapısı'na şifre ve T.C. kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler bölümünden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nu seçin. Bu kategorideki alt başlıklar arasında "Mobil Hat Sorgulama"yı tıklayın.

Mobil Hat Sorgulama Sistemi Nedir?

e-Devlet üzerinden sağlanan sayısız hizmetlerden bir tanesi olan mobil hat sorgulama işlemi sayesinde, bilginiz dışında adınıza kayıtlı mobil hattın olup olmadığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Eski kullandığım telefon numaraları nasıl öğrenirim?

Sizi arayan numaranın kime ait olduğunu bilmiyorsanız “KIM” yazdıktan sonra boşluk bırakarak 10 haneli GSM numarasını yazıp 7048'e göndermelisiniz. 118 42'yi arayarak da isim soy isim bilgileri ile telefon numarası sorgulama işlemi yapabilirsiniz.

Vodafone Faturalı Hat kaç gün içinde açılır?

Yeni satın alınan hatlarda aktivasyon işlemi ortalama 1 gün sürmektedir. Hattınızı teslim aldıktan sonra yaklaşık 1 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hat taşıma işlemlerinin tamamlanması, mevcut operatörünüzle bağlantılı onay süreçlerine istinaden 4 gün kadar sürebilmektedir.

Ne kadar süre kontör yüklenmezse hat kapanır?

184 gün sonunda tekrar TL yüklenmezse hattınız pasif dönem olarak adlandırılan 92 günlük pasif sonunda iptal edilir.