Turkcell'de kaç gb kaldı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Turkcell'de kaç gb kaldı nasıl öğrenebilirim?
  2. Turk Telekom internetin ne kadar kaldigini ogrenme?
  3. TTnet sözleşmemi nasıl öğrenebilirim?
  4. 5555 e mesaj atmak ücretli mi?
  5. AKK var mı?
  6. AKK hangi saatlerde yok?
  7. Gece kotadan yiyor mu?
  8. Superonline AKK var mı?
  9. AKK download nedir?

Turkcell'de kaç gb kaldı nasıl öğrenebilirim?

Açılan sayfada sol tarafta bulunan "Hat Özetim" bölümünden paketinizdeki kalan kullanımınızı görebilirsiniz. Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Kalan kullanımınızı hemen öğrenmek için tıklayın.

Turk Telekom internetin ne kadar kaldigini ogrenme?

  1. Türk Telekom müşteri hizmetleri ile kalan kullanım öğrenmek için abonelerin Türk Telekom müşteri hizmetleri numarası 444 1 500 araması gerekir. ...
  2. Türk Telekom SMS ile kalan kullanım öğrenmek için abonelerin KALAN yazıp 5555'e SMS göndermesi gerekir.

TTnet sözleşmemi nasıl öğrenebilirim?

Türk Telekom taahhüt sorgulaması yapmak için telefonunuzun arama kısmına *124# yazıp arama tuşuna basın. Ardından 3-TAAHHUT seçeneğini seçip 2-Taahhut seçeneğini tekrar seçin. Taahhüt gün sayınız, kalan taahhüt süreniz ve cayma bedeli SMS ile telefonunuza gelecektir.

5555 e mesaj atmak ücretli mi?

5555'e SMS göndererek taahhüt veren müşterilerimizin gönderdikleri taahhüt Onay SMS'leri için 1TL SMS ücreti alınmaktadır. ... Bir fatura dönemi içerisinde kullanılmayan tarife kapsamında sunulan dakika, SMS ve cepten internet hakkı ilgili fatura dönemi sonunda silinecektir.

AKK var mı?

AKK resmen kaldırıldı: İnternet servis sağlayıcısı firmalar, yeni tarife ve ücretleri belirledi. ... Belirli bir kotanın aşımı sonrası kullanıcıların internet hızını düşüren Adil Kullanım Kotası (AKK/AKN) 1 Ocak 2019 tarihinde kaldırıldı.

AKK hangi saatlerde yok?

Gece 02.

Gece kotadan yiyor mu?

Adil Kullanım Kotası (AKK/AKN) resmi olarak kalktı ve 1 Ocak bugün internette kota devri sona erdi. ... Tüketicilerin kullandığı kotayı doldurmaları sonunda gece 00 saatleri arasındaki kullanımlar AKK'ye dahil edilmedi ve kotasız internet kullanmaya başlanmıştı.

Superonline AKK var mı?

Kullanıma göre hız düşümü artık tarih oluyor. 27 Aralık 2018 itibariyle, hizmet verdiğimiz iki milyondan fazla ev ve iş yerinde Adil Kullanım Kotası uygulamasını sona erdiriyoruz. Limitsiz internete geçişte de herhangi bir koşul, şart yok. Mevcut müşterilerimizin paket fiyatlarında bir değişiklik olmayacaktır.

AKK download nedir?

AKN, ay içinde belirtilen download (veri indirme) miktarının aşılması durumunda devreye girer. Ay içinde bu miktarın aşılmaması durumunda erişim hızlarında herhangi bir değişiklik olmaz.