Haliç Üniversitesi ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Haliç Üniversitesi ne zaman açılacak?
  2. Haliç Üniversitesi ne zaman kuruldu?
  3. Haliç Üniversitesi nin sahibi kim?
  4. Melek Güneş Yavuzer kimdir?
  5. Melih Bulu hangi üniversiteden mezun?
  6. Boğaziçi Üniversitesine atanan Rektör kim?
  7. Bir rektör üst üste kaç dönem görev alır?
  8. Rektörün görevi nedir?
  9. Fakülte Kurulu üyeleri kimlerden oluşur?
  10. Fakülte Senatörü nedir?

Haliç Üniversitesi ne zaman açılacak?

Sevgili Öğrencilerimiz, Haliç Üniversitesi Senatosu 2020-2021 Eğitim- Öğretim yılının 05 Ekim 2020 Pazartesi günü başlamasına ve Güz Yarı yılında Karma Eğitim-Öğretim ( Online + Yüzyüze + Seyreltilmiş Yüzyüze) şeklinde uygulanmasına karar verilmiştir.

Haliç Üniversitesi ne zaman kuruldu?

1998, Türkiye

Haliç Üniversitesi nin sahibi kim?

Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı

Melek Güneş Yavuzer kimdir?

Prof.Dr. Melek Güneş Yavuzer, lisans eğitimini 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde, Tıpta Uzmanlık eğitimini 1996 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı'nda, Doktorasını 2006 yılında Erasmus Üniversitesi'nde tamamladı.

Melih Bulu hangi üniversiteden mezun?

Orta Doğu Teknik Universitesi Middle East Technical University

Boğaziçi Üniversitesine atanan Rektör kim?

Boğaziçi rektörü kim? Resmi Gazete'de yayınlanan 1 Ocak 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi kapsamında Türkiye'de 5 üniversiteye atanan 5 yeni rektörden biri olan Boğaziçi Üniversitesi'nin yeni rektörü Melih Bulu, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

Bir rektör üst üste kaç dönem görev alır?

Üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsü tüzel kişiliğini temsil eden rektörlerin görev süresi dört yıldır. Süresi sona erenler iki dönemden fazla rektörlük yapmamış olmak kaydıyla yeniden rektör olarak seçilip atanabilirler. Rektör adayı seçimleri gizli oyla yapılır.

Rektörün görevi nedir?

Rektör, üniversitenin ve bağlı birimlerinin öğretim kapasitesinin rasyonel bir şekilde kullanılmasında ve geliştirilmesinde, öğrencilere gerekli sosyal hizmetlerin sağlanmasında, gerektiği zaman güvenlik önlemlerinin alınmasında, eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinin devlet kalkınma planı ilke ve ...

Fakülte Kurulu üyeleri kimlerden oluşur?

Fakülte Kurulu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 17. Maddesine göre Dekanın başkanlığında fakülteye bağlı bölümlerin başkanları ile varsa fakülteye bağlı enstitü ve yüksekokul müdürlerinden ve üç yıl için fakültedeki profesörlerin kendi aralarından seçecekleri üç, doçentlerin kendi aralarından seçecekleri iki, ...

Fakülte Senatörü nedir?

Senato, rektörün başkanlığında, rektör yardımcıları, dekanlar ve her fakülteden fakülte kurullarınca üç yıl için seçilecek birer öğretim üyesi ile rektörlüğe bağlı enstitü ve yüksekokul müdürlerinden oluşur.