Efe Tur Aşti hangi Peron?

İçindekiler:

  1. Efe Tur Aşti hangi Peron?
  2. Istanbul Karasu otobüsleri nereden kalkıyor?
  3. Harem izmit arası kaç saat?
  4. Öz Emniyet nerenin firması?
  5. Özemniyet firması kimin?
  6. Özemniyet sahibi kim?
  7. Kamil Koç Bartın Ankara kaç saat?
  8. Istanbul bartın nasıl gidilir?
  9. Bartin merkezden Inkuma nasil gidilir?
  10. Istanbul Bartın arası kaç saat otobüsle?
  11. Bartın Sivas arası kaç km?
  12. Bahçelievler istanbul havalimanı kaç kilometre?
  13. 3 havalimanı kaç km?
  14. Istanbul havalimanı Ayasofya arası kaç km?

Efe Tur Aşti hangi Peron?

Firma ismiEfe Tur Aşti Ankara Telefon Numarası
Telefon nosu0 312 - - /td>
Merkez - /td>
Peron nosu130
Yazahane NoGişe No: 48

Istanbul Karasu otobüsleri nereden kalkıyor?

Dolmuşlar, terminal önünden 30 dakikada bir hareket ediyor ve ilçenin hemen her mahallesinde durakları bulunuyor. Terminal karşısındaki Erdemit Caddesi ve terminal yanındaki Şükran Caddesi üzerinde duraklarını bulabileceğiniz belediye otobüsleri ile terminalden gece saat 22:00'a kadar ilçe merkezine gidebilirsiniz.

Harem izmit arası kaç saat?

İzmit İstanbul Harem arası mesafe : 97 kilometre. İzmit İstanbul Harem arası süre : 1 saat 11 dakika. Aşağıdaki bölümlerden İzmit İstanbul Harem arası yol haritasına ulaşabilir, İzmit noktasından İstanbul Harem ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Öz Emniyet nerenin firması?

Özemniyet Turizm'in adından da anlaşılacağı üzere firma için en önemli şey yolcuların güvenliğini sağlamaktır. Firmanın merkezi Bartın'dır. Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Osman Metin Yurtbay' dır. Özemniyet Turizm toplamda 112 durağa sahiptir.

Özemniyet firması kimin?

Efe Tur, 15 Ocak'ta markasını satın aldığı Bartın firması olan Özemniyet'e yeni aldığı 10 otobüsle yeni firmasının araç filosunu 25'e çıkardı. Dün otogara getirdiği araçların son bakımını yapan Efe Tur, yeni şirketiyle Bartın, Ankara, İstanbul, Çorlu, İzmir, Antalya ve Soma'ya sefer yapacak.

Özemniyet sahibi kim?

İlimizin tanınmış firmalarından Özemniyet ve Efe Tur'un sahibi Halit Bıçak dün gece kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kamil Koç Bartın Ankara kaç saat?

Bartın - Ankara arası otobüs yolculuğu ne kadar sürmektedir? Bartın - Ankara arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 4 saat 5 dakika sürmektedir. Bartın - Ankara arası sefer düzenleyen otobüs firmaları: Kamil Koç, Efe Tur firmalarıdır.

Istanbul bartın nasıl gidilir?

Anadolu Otoyolu/O-4 ve D750 üzerinden ulaşım mümkündür. İstanbul - Bartın arası yaklaşık 440 kilometre mesafede ve araçla yaklaşık 6 saat 15 dakika kadar sürmektedir. O-4 ve Anadolu Otoyolu/O-4/E80 üzerinden ulaşım mümkün olup, Gebze, Sakarya, Düzce ve Bolu'dan geçilmektedir.

Bartin merkezden Inkuma nasil gidilir?

Bartın il merkezindeki Otogardan kalkan minibüs, belediye ve taksi seçenekleriyle Bartın'dan İnkumu plajına on dakikada ulaşabilirsiniz. Ankara İnkumu arası yaklaşık 290 kilometre(km) mesafede ve araçla yaklaşık 3 saat 30 Dakika kadar sürmektedir.

Istanbul Bartın arası kaç saat otobüsle?

Seyahatiniz öncesinde güncel Bartın hava durumu bilgisini de sitemizde bulabilirsiniz. İki şehir arasındaki mesafe 445 km olmakla beraber bu güzergahta yolculuk yaklaşık olarak 8 saatte tamamlanmaktadır.

Bartın Sivas arası kaç km?

Bartın Sivas arası mesafe, Bartın Sivas yol haritası, Bartın Sivas kaç saat kaç km. bartın sivas arası mesafe : 727 kilometre. bartın sivas arası süre : 10 saat 36 dakika.

Bahçelievler istanbul havalimanı kaç kilometre?

Bahcelievler Yeni havaalanı arası mesafe : 48 kilometre. Bahcelievler Yeni havaalanı arası süre : 48 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Bahcelievler Yeni havaalanı arası yol haritasına ulaşabilir, Bahcelievler noktasından Yeni havaalanı ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

3 havalimanı kaç km?

Atatürk Havalimani 3.havalimanı arnavutköy arası mesafe : 58 kilometre.

Istanbul havalimanı Ayasofya arası kaç km?

istanbul yeni havalimani Ayasofya Cami İstanbul arası mesafe : 12 kilometre. istanbul yeni havalimani Ayasofya Cami İstanbul arası süre : 16 dakika.