Istikbal elden taksit yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Istikbal elden taksit yapıyor mu?
  2. Istikbalin yeni sahibi kim?
  3. Istikbal kimin oldu?
  4. Mondi Mobilya sahibi kim?
  5. Boydak kime ait?
  6. Istikbal mobilya genel muduru kim?
  7. Athena ne tanrıçası?
  8. Bellona garanti süresi ne kadar?
  9. Bellona koltuk takımı kaç yıl garantili?
  10. Mobilya Garanti süresi ne kadar?
  11. Koltuk takımı garanti süresi ne kadar?

Istikbal elden taksit yapıyor mu?

Gündoğdu mobilyadan, yeni evlenecek ve evini yenileyecek çiftlerimize elden ödeme, kredi kartsız, peşinatsız, kolay ödeme seçeneği ile 36 aya varan taksit imkanı sunmaktayız. ...

Istikbalin yeni sahibi kim?

Şirket yoluna artık "Erciyes Anadolu Holding" ticari unvanı ile devam edecek. İstikbal, Bellona ve Mondi gibi mobilya markalarını bünyesinde bulunduran, geçtiğimiz yıllarda FETÖ sebebiyle TMSF tarafından 2016'dan bu yana yönetilen Boydak Holding'in adı: Erciyes Anadolu Holding oldu...

Istikbal kimin oldu?

Bellona, 1995 yılında Boydak Holding'in kurmuş olduğu mobilya markasıdır.Kardeş mobilya şirketleri İstikbal ve Mondi'dir.

Mondi Mobilya sahibi kim?

KAYSERİ ilinden olan Boydaklar Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve en hızlı zengin olan ailelerinden biri. İstikbal, Bellona ve Mondi başta olmak üzere mobilya sektöründeki büyük şirketlerin sahibi olan aile yılda 7 milyar ciro yapan firmalara hükmediyorlar.

Boydak kime ait?

Erciyes Anadolu Holding (ya da eski adıyla Boydak Holding), Türkiye'de faaliyet gösteren holding kuruluşu. Mobilya, kablo, demir, çelik, tekstil, kimya, pazarlama, lojistik, teknik servis, havacılık, finans ve yurt dışı faaliyetler hizmetleri alanlarında faaliyet göstermektedir. 1957 yılında Kayseri'de kurulmuştur.

Istikbal mobilya genel muduru kim?

Mehmet Ali Yörük, 2,2 milyar TL cirosuyla Türkiye'nin en büyük mobilya markası İstikbal'in genel müdürü.

Athena ne tanrıçası?

Athena, Yunan mitolojisinde zeka, sanat, strateji, ilham ve barış tanrıçasıdır. Roma mitolojisinde Minerva diye anılır. Babası Tanrıların başı Zeus, annesi ise Zeus'un ilk karısı olan hikmet tanrıçası Metis' tir. Sembolleri, kalkan, mızrak, zeytin dalı ve baykuştur.

Bellona garanti süresi ne kadar?

Bellona yataklarını tercih ettiğiniz için teşekkür eder, ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz. 1. Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 3 yıldır. (Yay karkası için garanti süresi 10 yıldır.)

Bellona koltuk takımı kaç yıl garantili?

Bellona kanepe ve koltuk takımlarını tercih ettiğiniz için teşekkür eder, ürününüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Kullandığınız ürünün Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca belirlenen kullanım ömrü 10 yıldır.

Mobilya Garanti süresi ne kadar?

GARANTİ ŞARTLARI. Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren baslar, 2 yıldır. Malın bütün parçaları dâhil olmak üzere tamamı garanti kapsamındadır.

Koltuk takımı garanti süresi ne kadar?

Kullandığınız ürünü Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca belirlenen kullanım ömrü 10 yıldır. Bu süre garanti süresi içinde ve dışında verilecek montaj, bakım onarım hizmetleri için yeterli teknik kadro, takım, tesisat ile bakanlıkca belirlenen miktarda yedek parça bulunduralacak süreyi kaplamaktadır.