Amigurumi YT ne demek?

İçindekiler:

  1. Amigurumi YT ne demek?
  2. Sık iğne ne demek?
  3. Amigurumi DEC ne demek?
  4. Sihirli Halka ne demek?
  5. Sihirli Halka nasıl başlanır?
  6. Halka nasıl yapılır?

Amigurumi YT ne demek?

Kısaltmalar Sh: sihirli halka Si : sık iğne A : arttırma E : eksiltme Yt : yarım trabzan Yta : yarım trabzan arttırma İt : ikili trabzan İta : ikili trabzan arttırma ...

Sık iğne ne demek?

Sık iğne yaparken öncelikle ilmeğin içine tığ batırılıp ilmek çıkartılır ve tekrardan tığa ip dolayıp iki ilmek beraber örülür, bu tekniğe sık iğne denir.

Amigurumi DEC ne demek?

Decrease (dec): Eksiltmek. İki ilmek birlikte toplanarak eksiltme işlemi yapılır. Single crochet 2 together (sc2tog): Eksiltmek. Bazı yerlerde bu terim de kullanılabilir.

Sihirli Halka ne demek?

Sihirli halka , ilk turu ayarlanabilir bir ilmek halinde örerek ve ardından ilmeği sıkıca çekerek tığ işi yapmaya başlamanın bir yoludur.

Sihirli Halka nasıl başlanır?

1- Sihirli halka = yapmak için ise ipi elinize alın ve orta parmağınızın üzerinden saat yönünde bir defa dolayın. Orta noktada bir çarpı işareti oluşacaktır. İşte tam da bu noktaya, iplerin kesiştiği yere baş parmağınızla destek yapın ve ipi parmağınızdan çıkartın. Bir sık iğne yaparak sabitleyin.

Halka nasıl yapılır?

Yanağına hafifçe vurarak duman halkası yap. Dilini ve ağzını kullanarak dumanın bir kısmını ağır ağır ve düzenli bir biçimde dışarı üflerken yanağına hafifçe vur ya da fiske at. Her fiskende minik bir halka oluşacak! Bunu arka arkaya yanağına vurarak yapabilir ya da aralarda boşluk bırakabilirsin.