Rind ve zahid ne demek?

İçindekiler:

  1. Rind ve zahid ne demek?
  2. Aşikane ne demek?
  3. Osmanlıca Hub ne demek?
  4. Hub Cemal ne demek?
  5. Hub nedir ne işe yarar?
  6. Hub Ru ne demek?
  7. Intelligent hub nedir?
  8. Airwatch programı ne işe yarar?

Rind ve zahid ne demek?

Rind ü Zâhid: Divan edebiyatında Rind; görünüşe ve kılığa önem vermeyen, hoşgörü sahibi, ne dine ne de dünyaya sırt çeviren, «Allah beni de bağışlayacaktır.» şeklinde düşünen, maddiyata önem vermeyen kalender, bir tiptir.

Aşikane ne demek?

Belli etmeye çabalayan. Amatory. Amatory, pertaining to love or lovers, showing love.

Osmanlıca Hub ne demek?

hûb ::: (f. s. c. : hobân) : güzel, hoş, İyi. hubb-ı vatan ::: vatan sevgisi.

Hub Cemal ne demek?

"Bir güzele gönül verdim erenler Bulunmaz emsali cihan içinde Zâra düşer hub cemalin görenler Güya bir goncadır gülşan içinde" Sıdkı Baba Zâr: Farsça "zayıf, dermansız". Hub: Farsça "güzel".

Hub nedir ne işe yarar?

Hub ve Switch bilgisayarlar arasında bağlantı kurmak amacıyla kullanılan ağ aygıtlarıdır. Genellikle Hub ve Switch kavramları sıklıkla birbirine karıştırılır. Bu iki kavram birbirinden farklıdır. Hublar genel olarak bir LAN'ın segmentlerini bağlamak amacıyla kullanılan aygıtlardır.

Hub Ru ne demek?

hub-[yl ::: (f. b. s. c. : hûb. rûyân) : güzel yüzlü, yüzü güzel, (bkz. : hoş-).

Intelligent hub nedir?

Intelligent Hub, mobil aygıt yönetimi (MDM) ve mobil uygulama yönetimi (MAM) özelliklerini geliştirerek şirketinizin aygıtınızı güvenli, uyumlu ve bağlı tutmasına olanak tanır. ... Uygulama içinden kolayca arama yapabilir, mesaj veya e-posta gönderebilirsiniz.

Airwatch programı ne işe yarar?

Airwatch Workspace kişisel cihazlara yönelik bir çözümdür (BYOD). Tüm kurumsal veriler (e-posta, döküman, kurum uygulaması) workspace alanına veri yedeklemesi için gönderilir. Böylelikle kişisel alan ile kurumsal alan birbirinden ayrılmış olur. Kişinin cihazı yerine Workspace yönetilir.