Sura hangi silahı kullanmalı?

İçindekiler:

  1. Sura hangi silahı kullanmalı?
  2. Metin2 dehşet skili ne işe yarar?
  3. Büyülü keskinlik klavuzu ne işe yarar?
  4. Büyülü Silah Sura zeka ne işe yarar?
  5. Büyülü Silah Sura hangi skill açılmalı?
  6. Metin2 Büyülü Zırh Perfect kaç defans verir?
  7. Çeviklik ne işe yarar?
  8. Canlılık efsunu ne işe yarar?
  9. Güç efsunu ne işe yarar?
  10. Şimşek efsunu hangi itemlere gelir?
  11. Delici efsunu ne işe yarar?
  12. Zehre Karşı Koyma efsunu ne işe yarar?
  13. Beceri hasarına karşı koyma ne işe yarar?
  14. Yakın dövüş saldırılarını yansıtma şansı ne işe yarar?
  15. Ölümsüzlere karşı güç ne işe yarar?
  16. Metin 2 hayvanlara karşı güç ne işe yarar?
  17. Mistiklere karşı güç ne işe yarar?
  18. Ölümsüz hangi iteme gelir?
  19. Rüzgar efsunu ne işe yarar?
  20. Büyüye karşı dayanıklılık efsunu ne işe yarar?
  21. Büyülü ormanda hangi efsunlar gelmeli?
  22. Metin 2 Büyü savunması nedir?
  23. Büyülü Orman metinlerinden ne düşer?

Sura hangi silahı kullanmalı?

Büyülü silah suralar en yüksek düz vuruş hasarına sahip kılıcı kendilerine silah olarak seçmelidir. TR tarzı bir pvpde bu silah Trinton Kılıcı olacaktır.

Metin2 dehşet skili ne işe yarar?

Dehşet skilli çok karışık bir skilldir fakat basit olarak bahsedecek olursak size gelen hasarın % X kadarını azaltacaktır. Ayrıca rakibin sizi ıskalama değişimi artıracak ve o ataktan zarar almama şansını sağlayacaktır.

Büyülü keskinlik klavuzu ne işe yarar?

1. Büyülü Keskinlik: Büyülü silahın en önemli skillidir. Yüksek değerlerde saldırı değeri vererek karakterin düz ve skill vuruşlarını arttırır. +90 LvL bir karakterde Perfect halinde düz +570 saldırı değeri verir.

Büyülü Silah Sura zeka ne işe yarar?

Zeka Efsunu Ne işe yarar: İnt karakterler zeka statü olarak int basmaktadır. Buda becerileri arttırmaktadır. 1000 vururken zeka efsunu ile beceriniz 1200 vurabilmektedir. ... Zeka, sura ve şamanlar tarafından tercih edilen eğitime göre çok yönlü bir efsundur.

Büyülü Silah Sura hangi skill açılmalı?

Ama kişisel görüşüm büyülü zırhın açılmasıdır ki zaten keskinlik ile artan düz vuruş gücüne B.Zırhtan gelen defansıda eklersek daha fazla slot toplayarak kesilir ve daha hızlı LvL alınır. Fakat her halükarda açılacak ilk aktif skill Parmak olması şarttır.

Metin2 Büyülü Zırh Perfect kaç defans verir?

2. Büyülü Zırh: Ek defans ve yansıtma özelliği veren bu skill Perfect halinde +150 defans ve %40 yansıtma özelliği verir. İtemlerden gelecek her bir ek zeka ise savunmayı +1,2 / yansıtmayı ise +0,3 gibi bir değerde arttırır.

Çeviklik ne işe yarar?

Çeviklik Efsunu Ne İşe Yarar ? – Çeviklik vuruş hasarını arttırıyor, zaten bunu bilmeyen yok. – VS esnasında karakterin yerden daha hızlı kalkmasını sağlıyor. – Beceri hasarını, saldırı hasarını arttırır, savunmayı güçlendirir.

Canlılık efsunu ne işe yarar?

Zehirlenmeye karşı direnç sağlar. Bu bonuslar büyülü olmayan tüm saldıralara karşı,alınan zararı azaltır. Bu bonus okçu Ninjaların verdiği hasarı azaltır,ayrıca okçu yaratık slotlarına karşı da direnç sağlar.

Güç efsunu ne işe yarar?

Bedensel bir savaşcıda Güç Efsunu str miktarını arttırır. Buda size beceri vuruşlarınızdan tutun savunma becerilerinize kadar etki eder. Yani hava kılıcı becerisini Güç Efsunu ile arttırmanız mümkündür.

Şimşek efsunu hangi itemlere gelir?

Metin2 Şimşeğe Karşı Dayanıklılık Efsunu Hangi İtemlere Gelir. Ayrıca sabit olarak Bakır kolyede ve Tahta Ayakkabıda vardır bu itemlere + bastıkça değeri artar +9 bakır kolye eğer cevherleride basılırsa 14 şimşek Tahta Ayakkabı da 10 şimşek efsunu sağlar.

Delici efsunu ne işe yarar?

Delici Vuruş Şansı Efsunu Ne işe yarıyor? Rakibin savunmasını sıfıra indirebilir. Rakibin savunmasına göre düz vuruş ile 2 kat daha fazla hasar verebilirsiniz. Normalde A rakibine vurulması gereken 1k iken 2.

Zehre Karşı Koyma efsunu ne işe yarar?

Diğer adı ile Zehre karşı dayanıklılık olan bu efsun zehirlenme durumunda alınan hasarı düşürmek için oldukça iyi bir seçimdir. Metin2 de Zehre Karşı Koyma Efsunu bir savunma efsunu olarak bilinir. ... Bu zehirleme neticesinde karakteriniz zarar alacak ve bu zarar canınızı düşürecektir.

Beceri hasarına karşı koyma ne işe yarar?

Zehirlenmeye karşı direnç sağlar. Bu bonuslar büyülü olmayan tüm saldıralara karşı,alınan zararı azaltır. Bu bonus okçu Ninjaların verdiği hasarı azaltır,ayrıca okçu yaratık slotlarına karşı da direnç sağlar. Sersemlemeyi %90 oranında önler.

Yakın dövüş saldırılarını yansıtma şansı ne işe yarar?

Yansıtma Şansı, rakibin bize verdiği zararın bir kısmının onun canınından azalması mantığı ile çalışır. Rakibin canı üzerimizdeki yansıtma %'si kadar azalacaktır. Yani alınan saldırıda herhangi bir değişiklik olmaksızın yalnızca rakibe kendi zararının belli bir miktarını yansıtmaya yarar.

Ölümsüzlere karşı güç ne işe yarar?

Metin2 de Ölümsüzlere Karşı Güçlü Efsunu da yaratıklara karşı güç yani saldırı olarak daha artı bir değer kazanmak için getirmek isteyeceğimiz bir efsundur. Karakterimizi geliştirirken kasılma yapmamız gerekir ve bu yaratıkları keserek exp ve değerli eşyalar kazanırız.

Metin 2 hayvanlara karşı güç ne işe yarar?

Hayvanlara Karşı Güçlü bonusu itemlere maksimum %20 oranında gelebilir.Hayvan ırkı yaratıklara %20 daha fazla güçle vurmanızı sağlar(bonusu maksimum geldiği takdirde). Hayvanlara karşı güç bonusu şu itemlere gelir;bilezik,küpe,kask,kalkan ve silah. gibi itemlere gelebilir.

Mistiklere karşı güç ne işe yarar?

Mistiklere Karşı Güçlü efsunun adı üstünde mistik yaratıklara karşı düz vuruşta ve beceri vuruşlarında güçlü olacaksınız. Savunma olarak değil saldırı olarak düşünmeniz daha doğru olur.

Ölümsüz hangi iteme gelir?

Metin2 Ölümsüzlere karşı efsunu oyun içerisindeki itemlerden Silahlara, Kasklara, Kalkanlara, Küpelere ve Bileziklere gelir. Ayrıca ölümsüzlere karşı güçlü efsunu dönem dönem nesne markette satılan silah fişlerine ve başlık fişlerine de gelmektedir.

Rüzgar efsunu ne işe yarar?

Metin2 oyununda rüzgara karşı dayanıklılık efsunu gücünü rüzgar elementinden alan oyundaki bütün canavarlara karşı etkilidir. Bu canavarlar şunlardır : Hwang tapınağında bulunan Rüzgar elementi canavarları : Hwang tapınağında bulunan boslar dahil Sarı Kaplan Hayaleti, Karanlık Lider vb tüm canavarlara karşı etkilidir.

Büyüye karşı dayanıklılık efsunu ne işe yarar?

Büyü Dayanıklılığı, yaratıklardan çok oyun karakterlerine karşı kullanılan bir efsundur. Karabüyü suralar, iyileştirmeci şamanlar ve ejderha gücü şamanların tüm becerilerinin yanı sıra; bıçakçı ninjaların zehirli bulut ve büyülü silahların büyü çözme becerilerinden alınan zararı %'li olarak azaltır.

Büyülü ormanda hangi efsunlar gelmeli?

Metin2 Büyülü Orman Efsunları

  • Rüzgara karşı direnç
  • Delici vuruş şansı (Düz vuruşları yükseltir. Ortalamalı bir silah ve olabildiğince delici vuruş toplamak büyük avantaj olur. )
  • Hp absorbe şansı (Bu efsun hakkettiği değeri görmüyor. ...
  • Kritik vuruş şansı
  • Zehirleme şansı
  • Sersemletme şansı
  • Maksimum Hp.

Metin 2 Büyü savunması nedir?

PvpAdmin. Büyü Dayanıklılığı, yaratıklardan çok oyun karakterlerine karşı kullanılan bir efsundur. Karabüyü suralar, iyileştirmeci şamanlar ve ejderha gücü şamanların tüm becerilerinin yanı sıra; bıçakçı ninjaların zehirli bulut ve büyülü silahların büyü çözme becerilerinden alınan zararı %'li olarak azaltır.

Büyülü Orman metinlerinden ne düşer?

Büyülü Orman bir zindan türü olduğu için içeride "Yardımcı Çanta'yı" kullanamayız. İçeride iki metin türü Orman Metni ve Ağaç Yaratığı Metinleri bulunmaktadır. ... Bu Patronun içinden Orman Perisi Taşı düşmektedir.