GANO ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. GANO ne anlama gelir?
  2. Istanbul üniversitesi ders geçme notu kaç?
  3. Istanbul Üniversitesi Açık Öğretim çan eğrisi var mı?
  4. Istanbul Üniversitesi DD ile geçilir mi?
  5. Auzef DD geçer mı?

GANO ne anlama gelir?

Gano ya da agno, üniversitelerde not belirtmek için kullanılan kısaltmadır. Açılımı ise Genel Akademik Not Ortalaması olarak bilinir. Yarıyıl ve yıl sonu geldiğinde yano, gano ya da agno belirlenir.

Istanbul üniversitesi ders geçme notu kaç?

AUZEF DERS GEÇME NOTU KAÇ? Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veyadoğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir.

Istanbul Üniversitesi Açık Öğretim çan eğrisi var mı?

AUZEF te Çan Eğrisi sistemi yoktur. 2- Vizelerin ortalamaya etkisi %20, finallerin ortalamaya etkisi %80 dir. ... 4- Vizeden düşük aldığınızda dersten başarılı sayılmanız için final notunuzun sizi en az DD ortalamasına getirmesi gerekir. Diyelim ki vizeden 30 aldınız ortalamaya etkisi +6 olacaktır.

Istanbul Üniversitesi DD ile geçilir mi?

a) Bir dersten (AA), (BA), (BB), (CB) ve (CC) harf notlarından birini alan öğrenci o dersi başarmış sayılır. b) Bir dersten (DC) ve (DD) harf notlarından birini alan öğrenci o dersi koşullu olarak başarmış sayılır.

Auzef DD geçer mı?

* Başarısız öğrenciler, sadece iki yarıyıl önce FF, DC ve DD aldıkları dersleri almak zorundadırlar. CC ve üzerinde not aldıkları dersleri ise tekrarlamazlar; aldıkları notlar geçerli kalır.