AÖF tek ders sınavına kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. AÖF tek ders sınavına kayıt nasıl yapılır?
  2. 3 ders sınavına başvuru nasıl yapılır?
  3. Tek Ders Başvurusu Nasıl Yapılır?
  4. Tek ders sınavı dilekçe ne zaman yapılır?
  5. Tek ders sınavı dilekçesi nereye verilir?
  6. Istek dilekçesi nedir?

AÖF tek ders sınavına kayıt nasıl yapılır?

Tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerin başvuru için aşağıdaki dilekçeyi doldurup [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

3 ders sınavına başvuru nasıl yapılır?

Halen cezaevinde/tutukevinde olup mezuniyete üç ders sınavına girme hakkı olan öğrencinin sınavı, bulunduğu ildeki cezaevinde/tutukevinde yapılır. Sınav başvuru ve yer tercihleri aksis.istanbul.edu.tr adresinden yapılacaktır. Başvuru sistemi ​saat 11:00'den saat 17:00'a kadar aktif olacaktır.

Tek Ders Başvurusu Nasıl Yapılır?

Tek ders sınavı için başvuru yapacak adaylar öğrenci işlerine giderek gerekli bilgileri öğrenebilir. Her fakültenin birbirinden farklı sınav düzeneği vardır. Yazılı bir dilekçe doldurarak tek ders sınavı için başvuru oluşturmanız gerekmektedir. Bu dilekçe de hangi dersin sınavına gireceğinizi belirtmeniz gerekmektedir.

Tek ders sınavı dilekçe ne zaman yapılır?

Not:DPÜ Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 32. Maddesinin 3 Bendine göre bu dilekçe tek ders sınavının yapılacağı tarihten itibaren 2 gün öncesine kadar teslim edilmelidir.

Tek ders sınavı dilekçesi nereye verilir?

"Dilekçe ile Başvurunun Son Tarih ve Saatinden” önce okulumuza ulaşması gerekmektedir. Zamanında ulaşmayan faxlar dikkate alınmayacaktır. Sınava geldiğinizde Fax çektiğiniz başvuru dilekçenizin aslını öğrenci işleri birimimize teslim etmeniz gerekmektedir.

Istek dilekçesi nedir?

İstek dilekçesi bir kurum yada kuruluşa talebimizi bildirmek üzere yazılan resmi yazıdır. Bu dilekçe fakülte dekanlığından istek yapan resmi bir yazıdır. ...