Web site analizleri ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Web site analizleri ne işe yarar?
  2. Viraj ne demek türkçesi?
  3. Analog yayın ne demek?
  4. Analog Kablo TV ne demek?
  5. Sayısal yayın ne demek?
  6. Yerel yayın ne demek?
  7. Türkiyede dijital karasal yayın ne zaman başlayacak?
  8. Karasal yayın ne demektir?
  9. Karasal yayın devam ediyor mu?

Web site analizleri ne işe yarar?

Web analizi, web sitenizden toplayabileceğiniz verileri, işletmeniz hakkında bilgi edinmek için kullanmanızı sağlar.Web analizi, size veri sağlayarak yardımcı olur. Esasen sayılabilecek her şey “metrik” olarak adlandırılır. “Tekil Ziyaretçiler” buna iyi bir örnektir. “Sitede Geçirilen Süre” de bir diğer örnektir.

Viraj ne demek türkçesi?

Düz devam eden ulaşım yollarının kıvrımlarına verilen isimdir. Türkçe karşılığı dönemeçtir.

Analog yayın ne demek?

Analog tv yayını, ses ve hareketli resim karelerinin analog işaretler vasıtasıyla iletilmesine denir. Yayın sinyalinin genişliği ve frekansındaki değişimler, gönderilen sinyalin taşıdığı bilgiyi gösterir.

Analog Kablo TV ne demek?

KabloTV, Analog Kablo TV şebekesi üzerinden verilen dijital tv platformudur. ... KabloTV aboneleri, içinde HD (yüksek çözünürlüklü) kanalların da bulunduğu 210'un üzerinde kanalı üstün görüntü ve ses ile izleyebilmektedirler. Tek kablo üzerinden tv, internet ve sabit telefon hizmetini alabilirsiniz.

Sayısal yayın ne demek?

Sayısal televizyon, yayıncılıkta yeni bir metoddur. Sayısal teknoloji kullanılarak gerçekleştirilen bu yeni yayın metodu başta karasal(terrestrial) yayıncılık olmak üzere uydu(satellite), Kablolu TV, LMDS, MMDS ve MVDS yayıncılığında kullanılmaktadır.

Yerel yayın ne demek?

yerel yayın ne demek? Belli bir bölgeye radyo ve televizyon aracılığıyla yayın yapma.

Türkiyede dijital karasal yayın ne zaman başlayacak?

Televizyon ve radyolara frekans tahsisi amacı ile çıkarılan Radyo ve Televizyon Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanunu'na göre Türkiye 2015 yılı başında dijital karasal yayına geçmek zorunda.

Karasal yayın ne demektir?

kısaca Karasal yayın- eski çatı Antenleri ile alabildiğimiz yayın demektir.. Diğer şehirlerde de büyük Vericiler( yansıtıcılar ) sayesinde bir çok Kanal çatı antenleri ile izlenir... Tabii bu yayınlar Ücret ödenerek - İzinler alınarak yapılır.

Karasal yayın devam ediyor mu?

Türkiye genelinde karasal sayısal yayıncılığa geçiş iki yılda tamamlanacak. Bu süre boyunca paralel yayın dönemi yaşanacak ve aynı anda hem karasal sayısal yayın hem de karasal analog yayın devam edecek.