Disney ne zaman çıkacak?

İçindekiler:

  1. Disney ne zaman çıkacak?
  2. Disney+ Türkiye'ye gelecek mi?
  3. Disney Plus Türkiyede nasıl izlenir?
  4. Disney Plus'ta neler var?
  5. HBO kime ait?
  6. HBO max kaç para?

Disney ne zaman çıkacak?

Bununla birlikte o tarihte yapılan açıklamada kuruluşun Eylül ayında tanıtımının yapılmasının planlandığı bildirilse de, 11 Nisan 2019'da Disney+'ın başlama tarihinin (Amerika Birleşik Devletleri için) 12 Kasım 2019 olacağı açıklandı.

Disney+ Türkiye'ye gelecek mi?

Disney+ Türkiye için herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor. Fakat servise ait Wikipedia sayfasına bakıldığı zaman 2021'in ilk çeyreğinde Türkiye'ye geleceği söyleniyor. 23 Şubat 2021 tarihinde Doğru Avrupa ülkelerinde yayına başlanacağı ise duyurulmuş durumda.

Disney Plus Türkiyede nasıl izlenir?

Disney+'ı PS4, Xbox One, iOS, Android, tarayıcı, Apple TV ve Android TV üzerinden izleyebilirsiniz. Tarayıcıdan izlemiyorsanız, Disney+ uygulamasını da indirebilirsiniz. Hulu ve ESPN üyeliğiniz mevcutsa, Disney+ ile kombine abonelik de alabilirsiniz.

Disney Plus'ta neler var?

Disney Plus , The Walt Disney Company tarafından oluşturulan isteğe bağlı, reklamsız bir yayın hizmetidir. Disney Plus ile aboneler cihazlarında (akıllı TV'ler , telefonlar , dizüstü bilgisayarlar , tabletler ve oyun konsolları ) binlerce Disney filmini ve dizisini izleyebilir.

HBO kime ait?

HBO
Home Box Office
Kuruluş8 Kasım 1972)
SahibiHome Box Office Inc. Time Warner
Resim formatı480i (SDTV) 1080i (HDTV)
SloganIt's what connects us.

HBO max kaç para?

HBO Max, aylık 14,99 dolar gibi yüksek bir ücrete sahip. Şu an benim kullandığım platformlar arasında en pahalısı.