Istanbul Haydarpaşa nereye bağlı?

İçindekiler:

  1. Istanbul Haydarpaşa nereye bağlı?
  2. Istanbul Kadıköy hangi tarafta?
  3. Caddebostan Sahil Marmaray hangi durak?
  4. Bağdat Caddesi hangi ilçeye bağlı?
  5. Bağdat Caddesi hangi kültür?
  6. Bağdat Caddesi nasıl gidilir?
  7. Kadıköy Bağdat Caddesi nasıl gidilir?
  8. Pendikten Bağdat caddesine nasıl gidilir?
  9. Kadıköy Bağdat Caddesi arası kaç km?
  10. Şaşkın bakkala nasıl gidilir?
  11. Kadıköy Şaşkınbakkala nasıl gidilir?
  12. Kadıköy Bostancı sahil yolu kaç km?

Istanbul Haydarpaşa nereye bağlı?

Haydarpaşa Haritası Semt/Mahalle olarak Selımıye Mh. ve Üsküdar ilçesine bağlıdır. Haydarpaşa haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Haydarpaşa posta kodu 34668.

Istanbul Kadıköy hangi tarafta?

İstanbul'un Anadolu yakasında, Kocaeli Yarımadası üzerindedir. Kuzeyinde Üsküdar ve Ümraniye, doğusunda Maltepe ilçeleri, güneyinde Marmara denizi vardır. Yüzölçümü 33 kilometrekaredir.

Caddebostan Sahil Marmaray hangi durak?

Aslında bakarsanız Caddebostan sahilde bir Marmaray durağı yok. Fakat ben hep Marmaray'la gidiyorum 🙂 Çünkü biraz yürümeyi seviyorum. Eğer sizde 15-20 dakika keyifle cadde'de yürürüm derseniz Marmaray'ın Erenköy ya da Suadiye İstasyonlarında inerek Caddebostan'a ulaşabilirsiniz.

Bağdat Caddesi hangi ilçeye bağlı?

Bağdat Caddesi ya da kısaca "Cadde" İstanbul'un Asya kıtasında bulunan; Kadıköy Belediyesi sınırları içerisinde; Kızıltoprak'tan başlayarak; Maltepe Belediyesi sınırlarındaki Cevizli'ye kadar uzanan ünlü bir caddedir.

Bağdat Caddesi hangi kültür?

Bağdat Caddesi, bir diğer adıyla sadece ”Cadde”, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan ve Kadıköy'e bağlı en popüler semtlerinden biri. Bağdat Caddesi'nin tarihi Bizans elindeki İstanbul'a yani Konstantinopolis'e kadar dayanıyor. Bunun yanı sıra, Bağdat Caddesi Osmanlı hakimiyetinde de önemli bir yer tutmuş.

Bağdat Caddesi nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuna binerek Ayrılıkçeşmesi durağında inip Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Suadiye durağında indiğinizde Bağdat Caddesi'ne ulaşabilirsiniz.

Kadıköy Bağdat Caddesi nasıl gidilir?

Bağdat Caddesi'ne Kadıköy-Pendik hattında 16, 16D ve 4 numaraları otobüslerle ulaşabilirsiniz. Ayrıca Kadıköy-Bostancı sarı dolmuşları da Bağdat Caddesi'nden geçiyor. Fakat Bağdat Caddesi çoğunlukta trafik yoğunluğu olan bir yer olduğundan önerim raylı sistemler olacaktır.

Pendikten Bağdat caddesine nasıl gidilir?

Pendik konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Bağdat Caddesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 130A, 132A, 132D, E-10, KM13.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-109, MİNİBÜS: C-83, MİNİBÜS: C-89.

Kadıköy Bağdat Caddesi arası kaç km?

Kadıköy Bağdat Caddesi arası mesafe : 6 kilometre. Kadıköy Bağdat Caddesi arası süre : 16 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Kadıköy Bağdat Caddesi arası yol haritasına ulaşabilir, Kadıköy noktasından Bağdat Caddesi ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Şaşkın bakkala nasıl gidilir?

Suadiye, Kadıköy konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Şaşkınbakkal konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 16D, 4, ER1.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-36, KADIKÖY - BOSTANCI.

Kadıköy Şaşkınbakkala nasıl gidilir?

Suadiye, Kadıköy konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Şaşkınbakkal Kadıköy konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 16D, 4, ER1.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-36, KADIKÖY - BOSTANCI.

Kadıköy Bostancı sahil yolu kaç km?

Kadıköy Bostancı Sahil arası mesafe : 5 kilometre. Kadıköy Bostancı Sahil arası süre : 11 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Kadıköy Bostancı Sahil arası yol haritasına ulaşabilir, Kadıköy noktasından Bostancı Sahil ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.