PUBG Elite Royal pass ne kadar?

İçindekiler:

  1. PUBG Elite Royal pass ne kadar?
  2. PUBG Royal pass kaç TL 17 sezon?
  3. PUBG Mobile yeni sezon ne zaman 17?
  4. PUBG Mobile 18 sezon ne zaman başlıyor?
  5. PUBG Mobile 3 Yıldönümü ne zaman?
  6. PUBG yıldönümü ne zaman?
  7. PUBG Mobile 2 Yıldönümü ne zaman?
  8. PUBG sahibi nereli?
  9. PUBG kurucusu ne kadar kazandı?
  10. PUBG kaç milyon sattı?
  11. PUBG kaç milyon indirme?

PUBG Elite Royal pass ne kadar?

En yüksek rütbeye ulaşarak 600 UC kazan ve onları sonraki sezonda Pass yükseltmek için kullan! Elite Royale Pass ödülleri 30.

PUBG Royal pass kaç TL 17 sezon?

Royale Pass Avatarı (Sezon 17) ve RP Rozeti (S17): RP 15'te Açılır. Göz Alıcı Şafak Kaskı ve Omuz Dansı ifadesi: RP 20'de Açılır. Deadly Sickle Grenade Deadly Sickle Parachute: RP 30'da Kilidi Açılır. RP Rozeti (S17): RP 35'te Açılır.

PUBG Mobile yeni sezon ne zaman 17?

Yeni yılın ilk sezonu olmasıyla dikkatli üzerine çeken 17. Sezon, 19 Ocak 2021 Salı günü Türkiye saatiyle 05:00'te başladı.

PUBG Mobile 18 sezon ne zaman başlıyor?

PUBG Mobile 18. sezon, 17 Mart gibi hızla yaklaşan lansman tarihi ile yakında geliyor. Her zaman olduğu gibi Sezon 17 Royale Pass bittikten sonra, RP bölümü gün boyunca sisteme erişim kesilecek ve oyuncular RP sekmesinden ödüllere ulaşamayacak.

PUBG Mobile 3 Yıldönümü ne zaman?

Birkaç gün önce 1.

PUBG yıldönümü ne zaman?

Son yıllarda tüm dünyayı kasıp kavuran popüler hayatta kalma oyunu Playerunknown's Battlegrounds(PUBG), 23 Mart 2021 tarihinde 4.yıl dönümünü kutluyor.

PUBG Mobile 2 Yıldönümü ne zaman?

Battle Royale türündeki oyunlar artık tüm dünyada fenomen. Bu oyunların başını çeken isimlerden biri de PUBG Mobile. Mobil oyun 21 Mart günü 2. yılını kutladı.

PUBG sahibi nereli?

PUBG'yi Kim Yarattı? PUBG'nin arkasındaki isim Brendan Greene. Aslen İrlandalı olan Greene, Brezilya'da fotoğrafçılık ve web tasarımcılığı yapıyordu.

PUBG kurucusu ne kadar kazandı?

PlayerUnknown'ın Battlegrounds geliştiricisi ve yayıncısı PUBG Corp, 2018 yılına ait mali durumunu açıkladı. Şirket, PUBG'nin yıllık kazancı ile ilgili bilgiler de paylaştı. Şirket, PUBG'den 2018 yılında 920 milyon dolar kazanç elde etti.

PUBG kaç milyon sattı?

Fortnite'ın hala en büyük rakibi olan PUBG'nin oyuncu sayısına gelin hep beraber bakalım. Açıklanan yeni bilgilere göre Playerunknown's Battlegrounds, tüm platformlarda 50 milyon satış rakamına ulaşmış durumda. Bu rakam oyun dünyasında oldukça yüksek bir rakam gerçekten.

PUBG kaç milyon indirme?

Yaklaşık 4 ay önce Android ve iOS için kullanıma sunulan PUBG Mobile, muhteşem bir başarıya imza attı. Toplamda 100 milyon indirilmeyi aşan oyunun günlük oyuncu sayısı ise 14 milyonun üzerinde.