Game of Thrones Digitürk nasıl izlenir?

İçindekiler:

  1. Game of Thrones Digitürk nasıl izlenir?
  2. Game of Thrones son sezonu nasıl izleyebilirim?
  3. Game of Thrones 8 sezon 3 bölüm nereden izlenir?
  4. Game of Thrones ta Kral kim olacak?
  5. Game of Thrones Sezon finalinde ne oldu?
  6. Game of Thrones 7 krallık hangi kıtada?
  7. Game of Thrones hangi kıtada?

Game of Thrones Digitürk nasıl izlenir?

BeINConnect'den Nasıl İzlerim? Digiturk abonesi olanlar beIN CONNECT Game Of Thrones sayfasından giriş yaparak Türkçe alt yazılı olarak izleyebilirsiniz.

Game of Thrones son sezonu nasıl izleyebilirim?

Game of Thrones'un 8'inci sezonu ile birlikte Büyük Savaşa da az kaldı. Tüm yeni bölümler HBO NOW üzerinden izlenebilir olacaktır, ancak ABD dışında yaşıyorsanız ya da seyahatteyseniz izlemek için VPN kullanmanız gerekecektir. HBO ABD dışındaki kullanıcıları engellemek için coğrafi konum teknolojisini kullanır.

Game of Thrones 8 sezon 3 bölüm nereden izlenir?

GAME OF THRONES 8. SEZON 3. BÖLÜM NASIL İZLENİR? Game of Thrones'un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. Game Of Thrones'un yeni sezonunu izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor.

Game of Thrones ta Kral kim olacak?

Konseyde yapılan oylama sonucunda kral Bran Stark olarak ilan edildi. Yalnızca Kuzey'i ise tacı takan Sansa yönetebilecek. Bran Stark'ın ilk icraati ise Tyrion'u Kralın Eli ilan etmek oldu.

Game of Thrones Sezon finalinde ne oldu?

Drogon Demir Taht'ı yok etti Ancak final bölümünde artık oturulabilecek bir taht kalmadı. Çünkü annesi Dany'nin ölümüne öfkelenen ejderhası Drogon, Demir Taht'ı ateşiyle eritti.

Game of Thrones 7 krallık hangi kıtada?

Yedi Krallık, Batıdiyar kıtasının çoğuna egemen olan diyarın adıdır. Burayı Kral Toprakları'ndaki Kızıl Kale'de yaşayan Andallar'ın ve İlk İnsanlar'ın Kralı yönetir.

Game of Thrones hangi kıtada?

Batıdiyar (Westeros), bilinen dünyanın uzak batısında bulunan kıtadır. Taht Oyunları dizisindeki olayların büyük bir kısmı bu kıtada geçer.