Iki kademeli brülör nedir?

İçindekiler:

  1. Iki kademeli brülör nedir?
  2. Atmosferik brülör ne demek?
  3. Brülör neden ateşleme yapmıyor?
  4. Doğalgaz bek nedir?
  5. Brülör parçaları nelerdir?
  6. E.c.a kombide Eco ne demek?
  7. Viessmann kombide Eco ne demek?
  8. Demirdöküm kombi ECO modu ne işe yarar?

Iki kademeli brülör nedir?

Bu tip brülörlerde gaz hattı, talebe göre yüksek ve alçak debilerde gazın; servomotor ise uygun miktarda havanın geçişini temin eder. Sistemin ihtiyacına göre, brülörün büyük veya küçük kapasitelerde çalışabilmesi, hem ideal düzeyde ısı, hem de yüksek verim temini sağlar.

Atmosferik brülör ne demek?

Havayı yanma odasına tabii olarak alan, sadece sınırlı ısıl kapasitelerde kullanılabilirliği olan brülör çeşididir. Bu brülörlerde basınçlı doğal gaz, çok sayıda nozuldan içinde bulundukları hava akımına yüksek hızla püskürtülür.

Brülör neden ateşleme yapmıyor?

12) Brülöre yakıt geliyor, ateşleme yapmıyorsa ; - meme tıkanmış veya aşınmıştır, - Hava fazladır, - transformatör arızalıdır.

Doğalgaz bek nedir?

Bu tip yakıcılar ekseriya BEK olarak adlandırılırlar. Genelde kafadan karışımlı oldukları için gaz/hava divizör önünde buluşurlar . Geri tepme tehlikesi yoktur. ... Sanayi fırınlarında teker teker veya gruplar halinde bağlanarak kullanılan bu yakıcıların gaz donanımı TSEN 746-2 gaz yakma emniyet kurallarına uygun yapılır.

Brülör parçaları nelerdir?

Parçaları

  • Brülör Gövdesi.
  • Elektrik Motoru.
  • Vantilatör ve Hava Ayar Klepesi.
  • Yakıt Yağı Pompası
  • Yakıt Yağ Isıtıcıları
  • Ateşleme Trafosu.
  • Fotosel.
  • Türbülatör.

E.c.a kombide Eco ne demek?

Cevap: Merhaba İhsan Bey… Kombinizdeki eco modu; bir nevi oda termostatı kullanımı gibidir. Cihaz ayarlanan sıcaklığa gelince durur, sıcaklık düşünce yeniden çalışır. ... Kombi devreye girdiğinde ayarlanan moda ve sıcaklığa bağlı bağlı ya direk devre dışı kalır ya da alev boyu alçalıp yükseltilir.

Viessmann kombide Eco ne demek?

Kombiyi eco modunda kullanırsanız, kombiyi ayarladığınız su sıcaklığına göre +2 ila -14 derece aralıklarında daha az çalışarak tasarruflu ısınmanıza olanak verir.

Demirdöküm kombi ECO modu ne işe yarar?

Atron Kombide Eco Modu Ne İşe Yarar? Kombi ayarlanan sıcaklık değerine geldiğinde kombinin durmasını sağlayan fonksiyondur. Ortamın ısı kaybına göre yeniden kombi devreye girmektedir.