Galatasaray Fenerbahçe'yi kaç sıfır yendi?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Fenerbahçe'yi kaç sıfır yendi?
  2. Galatasaray Beşiktaş'ı kaç sıfır yendi?
  3. Galatasaray Fenerbahçe'yi en farklı kaç kaç yendi?
  4. Gs fb yi kaç yıl sonra yendi?
  5. Gs fb yi kaç yıldır yenemiyor?
  6. Galatasaray kaç yıl sonra Kadıköy'de kazandı?
  7. Gs fb yi evinde en son ne zaman yendi?
  8. Fenerbahçe Galatasaray'ı Kadıköyde en son ne zaman yendi?
  9. Kadıköy'de Kac yildir Galatasaray yenemiyor?
  10. Galatasaray kendi evinde en son ne zaman yenildi?
  11. Galatasaray kaç maç yendi?
  12. Galatasaray kendi evinde kaç maçtır yenilmiyor?
  13. GS Kadıköyde en son ne zaman kazandı?
  14. Beşiktaş Kadıköyde kaç yıldır yenemiyor?
  15. Fb bjk yi kaç kere yendi?
  16. Galatasaray Fenerbahçe maçları en çok kim kazandı?
  17. Beşiktaş Fenerbahçe maçlarını en çok kim kazandı?
  18. Galatasaray 6 0 kimi yendi?
  19. Fenerbahçe Beşiktaş'a en fazla kaç gol attı?

Galatasaray Fenerbahçe'yi kaç sıfır yendi?

Galatasaray Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek ligde liderliğe yükseldi. Süper Lig'in 24'üncü haftasında, deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Galatasaray, sarı-lacivertlileri 1-0 yenerek liderliğe yükseldi.

Galatasaray Beşiktaş'ı kaç sıfır yendi?

TSYD kupası grup maçında, 18 Temmuz 1997 tarihinde karşı karşıya gelen Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki mücadele, 6-0'lık tarihi bir Galatasaray galibiyetiyle sonuçlanmıştı...

Galatasaray Fenerbahçe'yi en farklı kaç kaç yendi?

12 Şubat 1911'deki İstanbul Ligi maçı 7-0'lık skorla Galatasaray'ın, 6 Kasım 2002'deki Süper Lig maçı 6-0'lık skorla Fenerbahçe'nin aldığı en farklı galibiyetti. İki takım en son 6 Şubat 2021 tarihinde, Süper Lig'de Şükrü Saraçoğlu'da karşı karşıya geldi. Maç Galatasaray'ın 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı.

Gs fb yi kaç yıl sonra yendi?

Süper Lig'in 23. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray, tarihi bir galibiyete imza attı. Fenerbahçe deplasmanında 22 Aralık 1999'da aldığı galibiyetten sonraki 23 resmi maçı kazanamayan sarı-kırmızılı takım, rakibini 20 yılı aşkın süre sonra Kadıköy'de yenerek bu kötü seriye son verdi.

Gs fb yi kaç yıldır yenemiyor?

Kadıköy'de rakibini 2 sene üst üste mağlup etmeyi başararak seriyi adeta tersine döndüren Galatasaray, aynı başarıyı kendi sahasında göstermekte güçlük çekiyor. Sarı kırmızılı ekip Fenerbahçe'yi 7 senedir evinde mağlup edemiyor.

Galatasaray kaç yıl sonra Kadıköy'de kazandı?

Süper Lig'in 23. haftasındaki derbi maçta Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek, rakibine deplasmanda 20 yılı aşkın süre sonra üstünlük sağladı. Galatasaray'ın gollerini 40. dakikada Donk, 80. dakikada Falcao (Penaltı) ve 90+6'da Onyekuru kaydetti.

Gs fb yi evinde en son ne zaman yendi?

Kadıköy'deki lig maçlarında Fenerbahçe 73, Galatasaray ise 33 gol attı. Fenerbahçe evinde Galatasaray'a en son ne zaman yenildi? Fenerbahçe deplasmanında son galibiyetini 22 Aralık 1999'da 2-1'lik sonuçla alan sarı-kırmızılı takım, aradan geçen 20 yılı aşkın sürede rakibini deplasmanda yenmeyi başaramadı.

Fenerbahçe Galatasaray'ı Kadıköyde en son ne zaman yendi?

Galatasaray ayrıca Mart 1988'den sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda üst üste yenmeyi başardı. Daha önce Kadıköy'de 20 yıldır kazanamayan Galatasaray, deplasmanda en son 2016'da mağlup oldu.

Kadıköy'de Kac yildir Galatasaray yenemiyor?

Galatasaray, Kadıköy'de 2016'dan beri yenilmiyor.

Galatasaray kendi evinde en son ne zaman yenildi?

Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'a 17 yıl sonra mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar rakibine evinde en son 20 Mart 2004 tarihinde oynanan lig müsabakasında kaybetmişti. Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray Türk Telekom Stadyumu'nda karşılaştığı Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup oldu.

Galatasaray kaç maç yendi?

Galatasaray 36 maçta 23 galibiyet, 8 beraberlik 5 de mağlubiyet alırken 54 puan toplamıştı.

Galatasaray kendi evinde kaç maçtır yenilmiyor?

- Sahasında 9 maçtır yenilmiyor.

GS Kadıköyde en son ne zaman kazandı?

Galatasaray Kadıköy'de en son galibiyetini 1999 yılında 2-1 skorla elde etmişti.

Beşiktaş Kadıköyde kaç yıldır yenemiyor?

Fenerbahçe, Kadıköy'de Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı 48 maçtır yenilmiyor (25G 23B). Sarı lacivertlilere karşı, deplasmanda derbi galibiyeti alan son takım 17 Nisan 2005 yılında Beşiktaş'tı.

Fb bjk yi kaç kere yendi?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 129 kez karşı karşıya geldi. Ligde geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe 47, Beşiktaş 41 galibiyet aldı. Bu iki takım arasındaki 41 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray Fenerbahçe maçları en çok kim kazandı?

Galatasaray ile Fenerbahçe, 63. sezonu oynanan lig tarihinde 127 kez karşılaştı. Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 50-34 üstünlük kurdu.

Beşiktaş Fenerbahçe maçlarını en çok kim kazandı?

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, Süper Lig'in en büyük derbilerinden biridir. İki takımın yaptığı 354 futbol maçında en çok kazanan takım, 133 maçla Fenerbahçe'dir. Beşiktaş'ın 127 galibiyetinin olduğu ezeli rekabetin 94 maçında ise taraflar eşitliği bozamamıştır.

Galatasaray 6 0 kimi yendi?

Galatasaray, Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup etti ve Süper Lig'de 2 maç aradan sonra kazandı.

Fenerbahçe Beşiktaş'a en fazla kaç gol attı?

Fenerbahçe'ye karşı 58 kez Beşiktaş forması giyen "Baba" lakaplı Hakkı Yeten, 32 kez fileleri havalandırdı. Sarı-lacivertli ekip adına Beşiktaş'a en fazla golü ise 19 golle Cemil Turan kaydetti.