Farmasiye üye olunca ne olur?

İçindekiler:

  1. Farmasiye üye olunca ne olur?
  2. Farmasi 7 seviye ne kadar kazandırır?
  3. Farmaside kendime nasıl üye eklerim?
  4. Farmaside kazanç nasıl?
  5. Oriflame ile nasıl para kazanılır?
  6. Oriflame 1 bp kaç TL?
  7. Oriflame kredi limiti ne kadar?
  8. Oriflame amaci nedir?
  9. Oriflame fatura ödenmezse ne olur?
  10. Oriflame anlamı ne demek?
  11. Oriflame ürünleri doğal mı?
  12. Oriflame Ürünleri Kimyasal mi?

Farmasiye üye olunca ne olur?

FARMASİ'ye üye olan herhangi bir müşteri eğer firmanın üyesi olan başka bir üye ismi vererek üye olursa ismi verilen üyenin altına kaydı yapılır. İsmi verilen üye yeni üyenin sponsoru olmuş olur. Farmasi üyeliği sayesinde hem kendiniz hem de sizin yaptığınız farmasi üyelerinin satışlarından kazanç sağlarsınız.

Farmasi 7 seviye ne kadar kazandırır?

Bir alt üyenizin grup puanı 1500 TL Puan olsun ve seviyesi %7 olur. Aranızdaki seviye yüzde 18-7= %11 olur ve siz de 1500 TL puanın %11'ini prim olarak almaya hak kazanırsınız.

Farmaside kendime nasıl üye eklerim?

Yeni üye ekleme işlemi için iki yöntem vardır. Birincisi siteme giriş yaparak kendi paneliniz içinden üye yapmak. İkincisi ise sponsor link göndererek üye yapmak. Bunların farkı ise ilk yöntemde kişinin bütün bilgilerini siz alırsınız ve eklersiniz.

Farmaside kazanç nasıl?

Doğrudan satış yaparak para kazanmak için öncelikle bulunduğunuz ayın kataloğuna göre sipariş toplarsınız ve sattığınız üründen kâr elde edersiniz. Bu kar oranları Dr. C. Tuna ürünlerinde %40, diğer ürünlerde %30 kazanç sağlarsınız.

Oriflame ile nasıl para kazanılır?

BUNU NASIL YAPARIZ? ORİFLAM'DE KAYIT OLDUĞUNUZ GÜNDEN İTİBAREN KATALOGLARI ARKADAŞLARINIZA KOMŞULARINIZA,İŞ ARKADAŞLARINIZA,AKRABALARINIZA GÖSTERİP SİPARİŞ ALMAYA VE KAZANMAYA BAŞLARSINIZ. KAR ORANINIZ ORTALAMA %30 CİVARINDADIR. AĞIR BİR İŞÇİNİN BİR GÜNDE KAZANDIĞI PARAYI SİZ BİR KATALOG UZATARAK KAZANABİLİRSİNİZ.

Oriflame 1 bp kaç TL?

Oriflame 100 BP Kaç TL Yapar” öğrenmek için pratik bir hesaplama formülü. 1 BP yaklaşık 1,6 TL'ye karşılık gelir.

Oriflame kredi limiti ne kadar?

Oriflame alışverişlerinizde Normal Kredi Limiti'niz 340 TL'dir. Adres belgesi gönderen danışmanlar için ise Yüksek Kredi Limiti 400 TL'dir.

Oriflame amaci nedir?

Oriflame, insanların hayatlarını değiştirip hayallerini gerçekleştirecek bir iş fırsatı sunmak üzere 1967 yılında 2 kardeş ve arkadaşları tarafından İsveç'te kurulmuştur.

Oriflame fatura ödenmezse ne olur?

Oriflame Fatura Gecikmesi Durumunda Ne Olur 21 gün vadeli ödeme şeklinde verilen siparişlerin son ödeme tarihi geçtiğinde yani Oriflame fatura %5 faiz uygulanır. ... Son ödeme tarihini toplamda 60 gün geçtiği durumda icra takibi başlar. Toplam borca ortalama 350 – 400 TL avukat ve mahkeme masrafları da eklenir.

Oriflame anlamı ne demek?

Oriflame isminin anlamı FİLÂMA demek. Sancak, bayrak lider anlamlarını kapsıyor diye düşünüyorum. Oriflame isverç firması doğrudan satış çalışma şekli ile danışmanları ve danışanları olan bir güzellik kozmetik şirketidir. Oriflame'e katılmak ücretsiz olduğu gibi istediğin zaman da bıraka bilirsin.

Oriflame ürünleri doğal mı?

Oriflame Kozmetik “Doğal İsveç” konseptine uygun olarak ,temiz, basit,modern ve saf kavramlarını ürünlerinin formüllerinde birleştirmiştir. Bütün ürünler iritasyon potansiyel düşük olan maddeler içermektedirler.

Oriflame Ürünleri Kimyasal mi?

Oriflame ürünleri içerisinde kimyasal ağırlıklı ürünler olduğu gibi bitkisel içeriklerinin ağırlıkta olduğu ürünler de bulunmaktadır. ... Örneğin parfüm içeriklerinde kimyasal daha yoğun olurken cilt bakım ürünlerinde ise bitkisel içeriklerin daha ağırlıkta olduğu bilinmektedir.