Üniversitede canlı derse katılmak zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. Üniversitede canlı derse katılmak zorunlu mu?
  2. AÖF Yaz okulunda derslere girmek zorunlu mu?
  3. Yaz okulunda kaç sınav yapılıyor?
  4. Yaz okulunda vize sınavı var mı?
  5. Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu kayıtları ne zaman?
  6. AÖF Yaz Okulu online mı?
  7. AOF yaz okulu ne zaman 2021?

Üniversitede canlı derse katılmak zorunlu mu?

Canlı derslere katılın zorunlu değil. Ancak uzaktan öğrenme sistemindeki tüm etkinliklerin (ders vidosu, canlı ders, ders içerikleri vb) en az %50 oranında takip etmeniz gerekmekte.

AÖF Yaz okulunda derslere girmek zorunlu mu?

AÖF yaz okulu kayıtları 20- 28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. ... AÖF yaz okulu uygulamasına katılım öğrencilerin isteğine bağlıdır. Bir zorunluluk yoktur. Üç ders sınav uygulamasına mezuniyet aşamasında ve yalnız üç dersten başarısız olan öğrenciler başvurabilmektedir.

Yaz okulunda kaç sınav yapılıyor?

Cevap 17 - Yaz Okulunda açılan dersler için en az bir ara sınav ve en az bir yarıyıl sonu sınavı yapılır; ara sınava ve yarıyıl sonu sınavına sadece Yaz Okuluna kayıtlı öğrenciler girer.

Yaz okulunda vize sınavı var mı?

Yaz Okulunda vize ve final ikisi de mi var acaba ? Yaz Okulunda vize ve final ikisi de mi var acaba ? Yaz okulunda kalınan dersler daha önce alınmayan dersler de alınabiliyor bu suretle sorunuzun cevabı evet. Yaz okulunda kalınan dersler daha önce alınmayan dersler de alınabiliyor bu suretle sorunuzun cevabı evet.

Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu kayıtları ne zaman?

1.

AÖF Yaz Okulu online mı?

REKTÖR DUYURMUŞTU. Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi, 2019-2020 akademik yılı yaz okulu sınavlarının online yapılacağını bildirildi. AÜ Rektörü Prof. Dr.

AOF yaz okulu ne zaman 2021?

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav takvimi içerisinde yer alan bilgilere göre yaz okulu sınavları ise 8 Ağustos 2021 günü yapılacak.