AÖF ikinci üniversite kayıt kimler başvurabilir?

İçindekiler:

  1. AÖF ikinci üniversite kayıt kimler başvurabilir?
  2. Açıktan üniversite nasıl okunur 2020?
  3. Açıktan üniversite okumak paralı mi?
  4. Açık öğretime kayıt nasıl yapılır?

AÖF ikinci üniversite kayıt kimler başvurabilir?

Herhangi bir yükseköğretim kurumunun ön lisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim Fakültesinin ön lisans programlarından birine okumakta veya mezun oldukları alanlarda olmamak kaydıyla, sınava girmeden ve örgün/uzaktan öğretimdeki kayıtlarını sildirmeden ...

Açıktan üniversite nasıl okunur 2020?

Açıktan üniversite okuyabilmek için öncelikle ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girmeniz gerekmektedir. Sonrasında sınav sonucunuza göre tercih yapmalısınız. Tercih sonuçları açıklandıktan sonra üniversiteye kayıt yaptırarak eğitiminize başlayabilirsiniz.

Açıktan üniversite okumak paralı mi?

AÖF KAYIT HARÇ ÜCRETİ NE KADAR? 2020 – 2021 yılı için AÖF harç ücreti, dönemlik 330 TL olarak belirlendi. ATA AÖF harç miktarlarının lisans programları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji, İşletme için 325 TL olarak belirledi ve Sosyal Hizmetler bölümü için ödenek ücretin 900 TL olduğunu duyurdu.

Açık öğretime kayıt nasıl yapılır?

Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıt işlemleri tüm Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezlerince yapılmaktadır. Yeni kayıt için aşağıda sıralanan evrakları tamamlayanlar ilan edilen Yeni Kayıt tarihleri arasında bölgelerinde bulunan en yakın irtibat bürosuna başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.