Teknik hizmetler sınıfında kimler var?

İçindekiler:

  1. Teknik hizmetler sınıfında kimler var?
  2. Teknisyen hangi bölümler?
  3. Sosyolog teknik kadroya girer mi?
  4. Sosyoloji Mezunları Sosyal Hizmet Uzmanı olarak memur olarak atanabilir mi?
  5. Kimler rehber öğretmen olarak atanabilir?

Teknik hizmetler sınıfında kimler var?

Teknik Hizmetler Sınıfı: Bu Kanunun kapsamına giren kurumlarda meslekleriyle ilgili görevleri fiilen ifa eden ve meri hükümlere göre yüksek mühendis, mühendis, yüksek mimar, mimar, jeolog, hidrojeolog, hidrolog, jeofizikçi, fizikçi, kimyager, matematikçi, istatistikçi, yöneylemci (Hareket araştırmacısı), matematiksel ...

Teknisyen hangi bölümler?

Teknisyenler, mesleki eğitim veren lise ve dengi eğitim kurumlarından mezun olanlar için kullanılır. Tekniker ise meslek yüksekokulu mezunlarının kazandığı bir unvandır. Teknisyen olabilmek için ticaret, tekstil, seramik, teknik ya da endüstri meslek liselerini bitirmek gerekir.

Sosyolog teknik kadroya girer mi?

10 Aralık 2010 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan düzenlemeyle, "Folklor araştırmacısı, kütüphaneci, arşivci, kitap patologu ve sosyolog unvanları", Teknik Hizmetler Sınıfına alınmıştır.

Sosyoloji Mezunları Sosyal Hizmet Uzmanı olarak memur olarak atanabilir mi?

Amerika'da Sosyologlar hem kendi hem de Sosyal Çalışmacı kadrolarına getirilerek sosyal hizmet ve sağlık alanlarında çalışabilmektedirler. ... Ayrıca sosyal çalışma kadrolarına sadece sosyoloji mezunları değil, yakın lisan mezunları da atanabilmektedir.

Kimler rehber öğretmen olarak atanabilir?

MEB, 1739 sayılı yasa ile Talim Terbiye Kurulu kararlarına aykırı biçimde, tamamıyla hukuksuz, keyfi ve siyasi saiklerlegetirdiği düzenlemeyle, lisans eğitimi almamış, öğretmen yetiştiren eğitim kurumlarından mezun olmamış ve pedagojik formasyona sahip olmayan kişilerin 'Rehberlik öğretmeni' olarak atanmasının yolunu ...